23.9.2012

Sadetta pakoon kirpputorille

Hakeuduin tänään sadetta pakoon kirpputoreille ja tein kierrosta itseasiassa pitkästä aikaa. Viimeksi varmaan kesälomalla olen kuluttanut enempiä aikoja kirpputoreilla..

Olipa muuten moni muukin ajatellut, että "mikäs parempaakaan tekemistä näin sadepäivänä, kuin suunnata vähän shoppailemaan". Hah! :D Ihmisiä oli nimittäin runsain joukoin liikenteessä, hyvä kun löytyi autolle parkkipaikkaa. Kirpputorien käytävillä piti vähän puikkelehtia ja ihan jokaiseen väliin en edes jaksanut ängetä. Kivaa se siltikin oli! Minusta pääasia kirpputoreilla ei ole aina se ostaminen, vaan mä tykkään siitä meinigistä. Siitä kun voi rauhassa katsella, ihmetellä hypistellä kaikkee. :)

Ostin pari lasikulhoa/ruukkua ja kaupasta ostin molempiin valkoiset kynttilät. Kotiin päästyäni, pesin kulhot ja ne löysi heti paikkansa tv-tasolta. (Kohta sytytän kynttilät palamaan ja pujahdan peitonalle lukemaan uutta Kauneus & terveys- lehteä.) On ollut sen verran kiireinen viikko, etten ole ennättänyt edes vielä vilkaisemaan tota lehtee.

Puseronpieleen löytyi suloinen papukaija ja jämäkangasvuoresta nappasin mukaan punaista kangasta. Ajattelin väsätä tosta kankaasta vähän samanmoisen kaulaliinan mitä tossa Kauneus & terveys- lehden etusivulla on. Aika kiva minusta!

Mukavaa sunnuntai- iltaa! 

Lasikulhot yhteensä 4,00 euroa.

Papukaija- pinssi 1,00 euroa.

Kangaspala 1,50 euroa.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep! Toi ostamani kangas on vähän sellaista kollagekangasta ja vähän paksumpaa.. Voi olla aikas kiva ja lämmin kaulalla. :)

   Poista
 2. Kynttilät näyttävät ihanilta lasipurkeissa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös! Tälläkin hetkellä valkoiset kynttilät palaa noissa nimenomaisissa kulhoissa, tuovat oman tunnelmansa. :)

   Poista