28.5.2012

Lauantaisia ostoksia

Edellisessä päivityksessäni kerroin, että teimme ex tempore reissun Tampereelle. Jäi mainitsematta/esittelemättä ostokseni. En ostanut mitään erikoista, mutta tuollaiset pienetkin jutut osaavat kummasti ilahduttaa! Tiedättekö? Aina on mukavaa ostaa jotain pientä ja kivaa! :)

Kaikki ostokseni on Seppälästä. Löysin mm. nuo ihastuttavat rusetti- sormukset ja tuoreimman Elle- lehden, jota olen hypistellyt ja selaillut, vähän joka välissä, hih! Mä en koskaan lue lehtiä yhdellä kerralla, vaan sillein kivasti paloina. Ensin katson kuvat ja luen kuvatekstit, sitten plärään lehden nopeasti läpi ja vasta sitten syvennyt kolummeihin ja muihin juttuihin. :)

Niin ja jos puhutaan sanomalehdistä, luen ne nurinperin! Kyllä! Aloitan aina takasivusta, josta löytyy mm. päivän ohjelmat (ainakin meidän päivän lehdestä), ja siitä sitten etenen sivut kerrallaan, kohti etusivua. Mieheni aina jaksaa kummastella tätä minussa! :D

Alehyllystä löyti vaaleahko poskipuna ja iso meikkipussukka. Ihastuin meikkipussissa tuohon väriin ja siihen, että kun sen aukaisee, se aukeaa kunnolla. Sieltä on näinollen helppo löytääkin jotain, uskoisin. Ajattelin laittaa sinne kaikki meikit, jotka tällä hetkellä ovat sellaisessa pahvisessa ja epäkäytännöllisessa laatikossa meikkipöydälläni. 
2 kommenttia:

  1. Haha, hupaisaa, että teen tasan tarkkaan samalla tavalla lehtien JA sanomalehtien kanssa :D kivoja ostoksia ja muutenkin tosi kiva blogi :) ihana tää tausta!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Olen aina pohdiskellutkin sitä, että tuskin olen ainoa, joka niin tekee lukiessaan lehteä. :D Aikakauslehtien osalta toki, luen lehdet oikeinpäin. :D Minusta noita isoja sanomalehtiä vain on yksinkertaisesti helpompi käsitellä, kun niitä lueskelee nurinperin.

    Kiitos kommenteista ja saa tulla uudemmankin kerran lueskelemaan! Aika uusi olen vielä näissä "piireissä", mutta hiljalleen tästä rakentuu varmasti omannäköinen, yritystä ainakin on! :)

    VastaaPoista