29.5.2012

Pois työmiesten jaloista

Työpaikalla tehdään pientä pintaremonttia. Katsoin tänään parhaaksi paeta ja postuin hetkeksi paikalta, pois työmiesten jaloista.

Lähdin hoitelemaan työasioita keskustaan. Ensin jonotin pankissa, sellaiset puolisen tuntia, jonka jälkeen päätin, että "käynpäs tuossa naapurissa, evästämässä jotain". Valitsin täytetyn croisantin ja jääteen. Kesän ensimmäinen jäätee, ja hyvää oli! :)Matka jatkui Suomalaiseen kirjakauppaan. Mun piti, siis oikeesti piti, ostaa vain toimistolle tarvittavia toimistotarvikkeita, mutta sitten kun näin kyseisen kalenterin, mun oli pakko saada se!

Hypistelin kalenteria moneen otteeseen ja kerran vein sen jo takaisin hyllyynkin, mutta ennen kassoille menoa, palasin hyllyn luokse ja nappasin kalenterin matkaan. Aaaw! Tuon on täydellinen! Siinä on väri kohdillaan, se on kivan lötsö, ei kovakantinen. Ja jokaiselle päivälle on oma sivunsa. Ihana! Mä kun aina tykkään, rustailla kalenteriin ylös kaikkea muutakin, kuin vain niitä työjuttuja tai muita tärkeitä merkintöjä. Liimailen usein leffa,- konsertti- ja festariliputkin kalenteriin, muistoksi. Joskus saatan merkitä hellepäivien lämpölukemia tai ennätyspakkasia.

Mulla on menneiltä vuosilta jo vino pino samantyyppisiä kalentereita säilössä. Niitä on joskus kiva selailla ja muistella esimerkiksi sitä, että mitä tein viime kesänä tai milloin satoi viime talvena ensilumi.

Nyt menen ottamaan hellalta perunakattilan, jossa meitä odottaa, tämän kesän ensimmäiset varhaisperunat. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti