29.1.2013

Pintaremonttia

Kaiken tämän kiireen keskellä ollaan ehditty myös ottamaan omaa aikaa ja uppouduimmekin viime viikonloppuna remonttihommiin. Päätimme nimittäin yks kaks yllättäen, että "nyt tapetoidaan olohuone" ja niinhän me kävimme tuumasta toimeen.

Ja kyllä muuten oli mukavaa vaikka ei meidän tapetoimiset kyllä ihan ilman verta, hikeä ja kyyneleitä sujuneet, mutta lopputulokseen ollaan tyytyväisiä! :) Ja se kai on se pääasia ja tietty se tekemisen riemu! :) Sainpahan minäkin muuta ajateltavaa.. On nimittäin työasiat aikalailla pyörineet viime viikkojen aikana mielessä, mutta pian kiireisin aika alkaa olemaan takanapäin. Onneksi.

Niin ja tietenkin tuollainen pieni remontoiminen poikii lähes väistämättä aina uusia ideoita ja juttuja.. Mies oli yhtenä päivänä siirrellyt olkkarin huonekalut minun piirtämän pohjakuvasuunnitelman mukaiseksi sillä välin kun itse istuin ylitöissä. Kivalta näyttää, vielä kun kotiutuisi! :D

Olohuoneen osalta suunnitelmissa on vielä hankkia sinne uusia tekstiilejä ja joitakin kuvia seinälle sekä hakea ilmettä ja viihtyvyyttä raikkailla ja vaaleilla väreillä, mutta pala kerrallaan.

Nyt tää rojahtaa soffalle ja ottaa lunkisti loppuillan, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti