24.8.2012

Costume

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että joku tilauslehti olisi kiva. Mulle ei sitten alkuvuoden jälkeen ole nimittäin tullut minkäänsortin aikakauslehtiä postitse. Enkä myöskään ole montaa kappaletta irtonumeroitakaan ostellut. Surffailin vähän netissäkin tuossa yks päivä ja mietin, että minkä lehden tilaisin. Valitsisinko tutun ja turvallisen Kotivinkin, jonka ehkä parhainta antia on Roope Lipasin kolumni? Vai  pitäiskö sen olla ennemmin muotiin ja kauneuteen liittyvä, kuin sisustukseen ja kotoiluun? Mitämitämitä?

Eilen poikkesin sitten kauppareissulla retiltäni ja päädyin tutkailemaan lehtiosastoa. Siinä sitten aikani pällistellessä, silmiini pisti minulle ennestään vieras lehti nimeltä Costume. Plärättyäni lehteä hetkisen,  tajusin että sehän on suomessa ihan uunituore. Ensimmäinen numero. Jaiks! :)

Syysvaatteet, kauneusvinkit ja syysvärit houkuttivat ostamaan kyseisen lehden. Kotona tarkemmin tutkailtuani, päätin vastata lehden välissä olevaan mielipide- kyselyyn ja samalla pistin tilaukseen seuraavat neljä numeroa kotiin kannettaviksi. Pian meidänkin talouteen tulee laskujen ja mainosten lisäksi jotain kivaakin. :)

Mitä aikakauslehtiä sinulle tulee tai osteletko joitakin lehtiä irtonumeroina?

Toivon ja odotan, että Costume tulee ajansaatossa olemaan sellainen lehti, että sen sivuilla voi ihastella kalliiden merkkituotteiden rinnalla myös edullisempia luomuksia ja tuotteita. Ainakin jutut luksuksesta ja löydöistä jättää semisti lukijan odottamaan ainakin jotain sen suuntaista. Ken tietää. Katsotaan ja tutkaillaan, että mitä tuleva tuo tullessaan.4 kommenttia:

 1. Mulle ei tule mitään lehteä tilattuna, eikä tule ostettua itselle irtonumeroitakaan. Äitiä ilahdutan aina välillä Maalla-lehdellä, Maalaisunelmia-lehdellä tai sitten yhdellä kolmannella samansuuntaisella, jonka nimeä en nyt saa päähäni. Niitä saatan itsekin selailla kauniiden kuvien vuoksi. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kans kiva tapa, että ilahduttaa muita! Itse olisin super iloinen, jos joku ilahduttais mua jollakin lehdellä. Oi, että! :)

   Poista
 2. Oi ja voi! Olen aikaisemmin tilannut Suomesta aikakauslehtiä, mutta nykyisin alkavat hinnat olla sitä luokkaa että ei kärsi. Muutama täkäläinen lehti tulee ja niitä selailen hiukan hajamielisesti. Suurin ero suomalaisiin lehtiin verraten on, että suomalaisissa lehdissä on hyvin kirjoitettuja, kattavia juttuja. Meillä ne ovat vain raapaisuja. Irtonumeron ostan silloin tällöin, mutta pitää olla jotain aivan erityistä. Suomalaisia lehtiä on ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle iskee aina näin syksyn saapuessa toi, että on tilattava tai ostettava irtonumeroita. Sorruin perjantaina tilaamaan tuon uutukaisen Costume- lehden lisäksi Kauneus ja terveys- lehden, kun sattui puhelinmyyjä pirauttamaan ja esitti sen verran houkuttelevan tarjouksen, johon mun tietenkin oli tartuttava. Hih! :)

   Ensi kuussa meitin kotitaulouteen kolahtaa peräti kolme eri lehteä, kun sain vielä valita kahden kuukauden lehdet ilmaiseksi ja muistaakseni päädyin Avotakkaa. (Sain muutamasta vaihtoehdosta valita.)

   Poista