2.8.2012

Arjessa mukana

Arki alkoi. Palasin lomilta töihin eilen. Viimeisen viikon aikana, elämä on ollut hyvin hektistä. Tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen, mutta paljon on aikaiseksikin saatu. Hyvä niin!

Lomailu oli ihanaa, rentouttavaa, aikataulutonta, vilkasta, rauhallista, rymyävää, helppoa, kepeää, onnellista, huoletonta ja mikä parasta, työasiat pyyhkityi, hetkeksi pois mun mielestä.

Harrastettiin kotimaassa matkailua, vietettiin aikaa kotona, luonnossa ja nautin suunnattomasti siitä, ettei tarvinut elää aikataulujen ja kellonaikojen kanssa. Oli ihanaa valvoa läpi yön ja nukkua joskus puolille päivin. Oli ihanaa, kun se kaikki oli sallittua! Enkä hetkeäkään stressannut siitä, että jonain päivänä en saanut mitään aikaiseksi, en kertakaikkiaan tehnyt MITÄÄN. Saatoin katsoa monta tuntia putkeen esim. Sinkkuelämää jaksoja ja viettää aikaa, vain siinä kotisohvalla. Toisinaan haistelin ja maistelin ilmaa ulkosalla, liikkeellä, tienpäällä, vieraassa kaupungissa tai katselin maailmaa omalta parvekkeelta. Ihan parasta!

Bloggailu on jäänyt nyt pikkuisen vähiin, mutta eiköhän tämä tästä jälleen virkoa, kunhan pääsen tämän arjen vauhtiin kunnolla mukaan. Mulla on onneksi ollut tällä viikolla, tämmöinen kepeähkö lasku, sillä viikko on töiden osalta vain kolmipäiväinen. Hih! :)  Ensi viikolle on jo tiedossa kokouksia ja sovittuja menoja, mutta heittäydytään niiden vietäväksi sitten maanantaina.

Lupaan kirjoitella lähiaikoina mm. viime viikonlopun Helsingin- reissusta jotakin. Reissu oli nimittäin mitä onnistuinen ja Helsinki oli kuuma ja ihmisiä oli liikenteessä runsaasti. Tuntui, että kuulin kaupungilla liikkuessani, enemmäin vieraita kieliä kuin suomea. Vähän kuin olisi ollut ulkomailla. :D

Aurinkoista elokuuta kaikille!

Kuva täältä: http://weheartit.com/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti