4.9.2012

Kurkistus eteiseen

Pienehkö sisustuskärpänen puri. O_o Eikä tähän fiilikseen auta yhtään inspiraatioita herättävät sisustuslehdet, ideoita pursuavat blogit, kuin ei myöskään kauppojen näyteikkunat ja erinäiset nettisivustot ja mainokset. Tuntuu, että houkutuksia ja ideoita syntyy ihan tämän tästä! Mun tekis niin paljon mieli laittaa vähän joka nurkkaa uuteen kuosiin. Kuullostaako tutulta näin syksyn tullen? Sama juttu sitten toistuu keväällä. Hah! :)

Pureudun tällä kertaa eteiseen, joka on aikamoinen häpeäpilkku ainakin vielä tällä hetkellä. Se on ihan vaiheessa. Mietin, että sen kimppuun vois olla helpointa tarttua, sillä tiedän aika tarkkaan, että mitä sinne haluan ja millainen sen pitäisi olla.

Mutta niin..
Ollaan karsittu eteisestä pois kaikki turha. Ja nyt se vähän tuntuu kolkolta, eikä yhtään houkuttelevalta. Eteinen kuitenkin on se paikka, mikä on ensimmäisenä vastassa kun tulet kotiin ja jossa toivotetaan vieraat tervetulleiksi. Kyllä sen pitäis myös tilana olla sellainen mihin on mukava astua sisään ja ainakin minussa eteinen tilana herättää ajatuksia siitä, että "mitä noiden muiden ovien takana on ja miten sisustus muualla asunnossa jatkuu?"

Meidän pitäis löytää eteiseen jostain kiva lipasto, uusi kattolamppu ja mahdollisesti myös pöytälamppu sekä ehdottomasti sinne pitäis saada lisää v a l o a. Olisi myös huippua löytää joku järkeenkäypä ratkaisu meidän kenkävuorelle! Tällä hetkellä me pidetään käyttökenkiä eteisenlattialla ja loput kenkäparit seikkailee vaatehuoneen perällä tai jossain muualla kaapeissa.

Seinät on sellaiset harmaanvihreät. (Jokaisessa kuvassa sävy vaihtelee.) Vihreän sävyn vastapainoksi olen ajatellut jotakin vaaleaa, ehkä jopa ihan valkoisia huonekaluja. Muuten saattaa mennä synkäksi ja sotkuisen oloiseksi.


Heivattiin jokin aika sitten perinteinen vaatenaulakko pois
 ja tilalle asennettiin vaatekoukkuja. 
Eteisen pöydällä käyttötavaroita pitää kuosissa iso kori.

Laskutasona on vanha tv-taso, jonka
 alahylly toimii kätevästi lehtitelineenä. 

Kirpparilta ostettu tuoli on verhoiltu Vallilan Katariina Suuri- kankaalla.

4 kommenttia:

 1. Ootko miettinyt tuota seinän maalaamista vaalemmaksi, se varmasti toisi paljon lisävaloa? Täälläkin kauhee sisustusbuumi meneillään, kun saatiin nahkasohva sen sinisen hirvityksen tilalle. Siitä se ajatus sitten lähti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sekin vaihtoehto käynyt mielessä, mutta kun tosta maalaamisesta ei oo niin kovin kauaa aikaa ja mä tykkään tosta harmaanvihreestä sävystä. :)

   Poista
 2. Oi miten ihana tuoli! Ja tuollaisia vaatekoukkuja olen itsekin himoinnut makkariin ja/tai eteiseen, on niin paljon kaikkea sälää (eli laukkuja, hihi) jotka muuten vaan lojuu nurkissa.

  Blogisi ulkoasu on muuten kerrassaan viehättävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään myös paljon tosta tuolista. Löysin sen kerran kirpputorilta 5 eurolla. Puuosat oli hyvässä kunnossa, eikä niille tarvinut tehdä mitään. Istuinosan päällystin uudelleen.

   Voi kiitos, mukava kuulla! :)

   Poista