21.9.2012

Vähän uunona

Millaisissa tilanteissa tunnette itsenne uunoiksi? Milloin on viimeksi tullut kummallisia fiboja jostain asiasta, tilanteesta tai tapahtumasta? :D Mielessä on käynyt ajatus, että "hhmm.. onks tässä mitään järkee tai, että mitä hittoa tässä nyt tapahtuu?"

Minusta on jotenkin uunoa jutella Hesen tai Mäkin autokaistalla sille pömpelille, sille mihin tehdään ne tilaukset. Se on jotenkin hassua ja jotenkin siinä menee ihminen ihan lukkoon. Yritän aina nopeesti päättää, että mitä tilaan ja haluan aina äkkiä pois siitä tilanteesta. Se on vaan jotenkin niin huvittavaa! :D

Ensin teet siihen pömpeliin ne tilaukset, jonka jälkeen saat luvan ajaa suoraan luukulle (no hei, mihinkäs muuallekaan?). :D Ja siellä luukulla on sitten mahdollisesti vastassa se sama ihminen, joka äsken otti tilausta vastaan tai sitten ei? Ja kuitenkin siinä luukulla hoidetaan sitten se maksupuoli ja odotellaan, että hampparit, ranskikset, kokikset ja sun muut mätöt on pakattu paperipusseihin ja sen jälkeen startataan ja etitään se kiva pysähtymispaikka.

Mä en oikein oo koskaan tajunnut, että mitä siinä on järkee, siis siinä pömpelissä? Miks niitä tilauksia ei voi edelleen tehdä niin kuin ennenvanhaan? Kai se on jotain ajan säästämistä? Joku ottaa tilakset vatsaan ja toinen sitten kokoaa tilauksen sinne paperipussiin? Niinkö?

Hhhmmm.

Viikonloppuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti