11.4.2013

Hahmottaminen heikentyy vanhetessa

Hhmm.. Voi hyvinkin pitää paikkansa?! Nyt ainakin tuntuu vahvasti siltä! O_o 

Mä olen aina tykännyt kalentereista, joissa on p a l j o n kirjoituksille- ja muistiinpanoille tilaa, mutta viime aikoina mua on alkanut häiritsemään eräs asia. Mä en nimittäin pysty kunnolla hahmottamaan koko viikon tapahtumia kerralla. Syystä, että mun muistiinpanot eivät ole siinä samalla aukeamalla näkyvissä. Töissä oleva pöytäkalenteri on iät ja ajat ollut jo sellainen, että viikonpäivät ovat siinä yhdellä aukeamalla ja homma toimii moitteettomasti. :D

Ja niin paljon kuin tykkäänkin mun nykyisestä kalenterista, niin olen metsästänyt jo muutaman hetken sellaista kalenteria, missä nämä viikonpäivät olisi kaikki sulassa sovussa ja y h d e l l ä aukeamalla. Vähän aikaa jouduin sitä oikeaa metsästämään, koska en näin kesken vuotta viitsinyt enää hankkia vuoden 2013 kalenteria, joka vanhenee sitten taas joulukuussa. (Ja  lohdutukseksi todettakoot, että vanha kalenteri olisi kuitenkin pitänyt kesän aikana vaihtaa uuteen.)

Tänään löysin Suomalaisesta kirjakaupasta 2013/2014 kalenterin. Tiedän, että noita lukukausikalentereita alkaa pikkuhiljaa taas tulemaan kauppojen hyllyille, mutta mä en ehdi tähän hätään enempää odottelemaan, koska ennen kesää on vielä monenmoisia menoja, jotka on saatava yksiin kansiin. Pienellä tuunailulla olen oikein tyytyväinen tuohon uutukaiseen. :)
2 kommenttia:

  1. Kiva tuunattu kalenteri. :) Ite huomasin kans tänään että mulla on kesällä kalenterin osto edessä.

    VastaaPoista