22.4.2013

Maalia pintaan

Ihastuin tässä jokin aika sitten ikiajoiksi tuunattuihin tarjottimiin, joihin törmäsin täällä: LavianAnna Pidin ideasta samantien ja päätin, että "mulle kans tuollaiset söpöt tarjottimet!"

Mulla on ollut jo jonkin aikaa hakusessa vähän reilumman kokoinen tarjotin. Olen yrittänyt löytää sellaista tarjotinta mihin mahtuisi isommin roudattavaa kun alkaa tämä perinteikäs ralli näin kevään korvilla. Kun pitää kiikuttaa astioita ja tarjottavia herkkuja keittiöstä parvekkeelle ja takaisin, tiiättekö!? :)

Tästä tuunailuideasta innostuneena suuntasinkin piakkoin kirpputorikierrokselle ja löysin pari varteenotettavaa tarjotinta parilla eurolla. Isompiakin olisi saanut olla, mutta kyllä noillakin jotain tekee. Ehdottomasti! :) Ajatus tuunatuista tarjottimista ja innokkuudestani maalausprojektia kohtaan oli sillä hetkellä sen verran vimmattu, että oli melkein ihan sama, että mitä spraymaalaan, pääasia oli että pääsen kokreettisesti jotain edes maalailemaan. :D


Tarjottimet oli pian siis plakkarissa ja seuraavaksi piti löytää edullisesti hommaan soveltuva pöytäliina ja tietenkin pari puteloa spraymaalia. Pöytäliina löytyi viime viikolla tehdystä iskusta kirpputorille ja hintaa taisi olla parikymmentäsenttiä.

Mun piti ensin tehdä valkoinen ja keltainen tarjotin samalla systeemillä, mutta satuin haalimaan maalit alehyllystä, jossa ei enää ollut sopivan sävyistä keltaista väriä. Hakusessa kun mulla oli ennemminkin sellainen syvä auringonkeltainen, mutta hyllyllä tönötti vaihtoehtoina enää vain kullankeltainen ja sellainen hailukankeltainen, jotka eivät kelvanneet mun matkaan. 


Ja tämmöiset näistä mun tarjottimista sitten tuli. Kiitos Lavian Annan Sarille kun jaoit ideasi! :) Pöyreä tarjotin pääsi meillä heti parvekkeelle alustaksi ja tosta toisesta tarjottimesta tulee varmasti tässä kevään ja kesän aikana oiva kiikutintarjotin erinäisten ruokailuvälineiden ja herkkujen kuljettamiseen. :)


Töiden jälkeen piipahdin ruokakaupassa ja pysähdyin vielä matkanvarrella kukkakauppaan. Kotiutin sieltä meidän parvekkeelle kolme orvokkia. Istutin ne hetki sitten ja nyt vain odotellaan, että kukat puhkeavat todelliseen loistoonsa.  


Aurinkoa teidän kaikkien viikkoon! :)

2 kommenttia:

 1. Onpas kauniita tarjottimia! Kiitti vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykästyin Lavian Anna- blogin tarjottimiin ikiajoiksi. Ja olihan mun saatava itselleni tuollaiset myös! :)

   Pienilläkin jutuilla saa paljon muutosta aikaan. Ja mä olen erityisen innoissani nyt kaikesta sellaisesta, että miten jonkun vanhan jo vähän kulahtaneen jutun saisi herätettyä uudella tavalla eloon sen sijaan, että joutuisin jostakin luopumaan.

   Poista