9.9.2013

Monenmoista projektia ja ideaa

Uusi viikko on jälleen startannut. Monenlaisia juttuja ja netistä bongattuja ideoita pyörii jos jonkinmoisia pääkopassa ja kalenterin sivuja värittää post- it laput, joihin olen kirjoitellut ylös asioista aina sitä mukaan kun jotain hauskaa ja mielenkiinoista juttua on käynyt mielessä.

Käsityöjuttujakin on varmaan sen kolmea eri sorttia tekeillä. Enteilee selvästikin syksyn alkamisesta, vaikka eilenkin vedin vielä lenkkiä teepaidassa. :D

Ja mitä tulee mun 5:2 diettiin niin itse olen tyytyväinen projektin etenemisestä vaikka pieniä repsahduksiakin matkanvarrelle on mahtunut, mutta niistä ei pidä mennä lannistumaan! Vielä kun oppis sen, ettei "tämän kaiken tarvitse, eikä tämä muutos tule tapahtumaan yhdessä pienessä hetkessä". :D

 Selailin tuossa juuri kalenteria ja bongailin sieltä seuraavanlaista infoa:

ma 5.8. paino 78,9 kg
ma 19.8. paino 76,6 kg (-1,2 kg)
ma 26.8. paino 76,3 kg (-0,300g)
 ma 2.9. paino 75,7 kg (-0,600g)
ma 9.9. paino 75,9 kg (+0,200g)
ma 16.9. paino 75,3 kg (-0,600g)
ma 23.9. paino 75,6 kg (+0,300g)

Tämän aamuinen lukema ei sinänsä harmita, koska viime viikolla en pitänyt kuin yhden kevyemmän päivän ja tuli melkein joka päivä syötyä jotain herkkua. (Oli taas sellaiset päivät menossa, että olisin voinut syödä vaikka hevosen, tiiättekö?!) :D  Olin varma, että painoa olisi tullut takaisin enemmänkin, mutta ei. :) Ja vyötärö on kaventunut kesäkuun (17.6.) mittauksien jälkeen 4,5 cm. :) Ihan ei vielä pukeutumiseen vaikuta, mutta periksikään ei anneta!

2 kommenttia:

 1. Wow, hyviä tuloksia kerta kaikkiaan :) Mä en ole vielä saanut aikaiseksi edes aloittaa,pah.. Itsekuri,missä olet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti mutta näyttäis painon tippuvan kuitenkin aika varmasti. :) Ja olo on ollut kevyempi jo useamman viikon aikana.

   Tsemppiä sulle myös! Se alkuhan siinä just onkin se hankalin. Sitten kun tulosta alkaa syntymään, se motivoi entisestään.

   Poista