9.9.2013

Sisustushaaveita

Monissa blogeissa on esitelty syksyisiä sisustushaaveita ja vaikkei Aadalle haastetta olekaan nyt asian tiimoilta heitetty, oli silti pakko tarttua tähän, koska näitä juttuja tulee paljon tähän aikaa vuodesta mietittyä.

 Syksyn saapuminen ja vastaavasti myös kevään saapuminen on mulle aina sellaista sisustusaikaa. (Varmaan monille muillekin.) Kaikenlaisia ideoita purskahtelee ilmoille ja mielen valtaa into sisustaa ja laittaa kotia. On mukava leikitellä tekstiileillä ja on myös hassua kuinka mieli muuttuu ja yht´äkkiä saattaakin olla niin, että väripaletissa onkin aijemmin vieraalta tuntuneita värejä.

Varsinaisen haasteen säännöt ovat seuraavat: Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. ”Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!”

 Ikea  H&M

Tuollainen kaksijapuolitonnia hupenis varmaan aika äkkiä. :D Keräsin kuvakollaasiin asioita, jotka miellyttää silmää vaikkei välttämättä just noita tuotteita tuliskaan hankittua, mutta jotakin tuon tyyppistä.

Meillä on ollut eteiseen hakusessa jo jonkin aikaa vaalea lipasto, kokovartalopeili ja valaiseva kattolamppu. Makuuhuoneeseen tarvitsisimme tilavan ja toimivan vaatekaapiston. Myös jonkinlainen sängynpääty olisi kiva ja ostoslistalla on keikkunut jo muutaman hetken pellavapussilakanat. Oi oi! :) 

Tällä hetkellä olen häärinyt aikalailla olohuoneen kimpussa. Olen päällystänyt tyynyjä erilaisilla kankailla ja tyynynpäällisillä ja hankin uuden maton. Vielä puuttuu mm. mukava työtuoli ja seinät ovat edelleen typötyhjät. 

Tapetoimme olohuoneen seinät viime syksynä ja siitä asti olen miettinyt, että mitä seinille? Valokuvakollaasia taikka jotakin isoa taulua olen miettinyt, mutta en ole viitsinyt alkaa virittelemään mitään "Ihan kivoja"- juttuja. 

Josko siirtyisinkin tästä seuraavaksi tuonne sohvanurkkaukseen pohtimaan asioita vähän lisää ja haaveilemaan. ;) Pakko myös sytyttää muutama tuikku palamaan kun niin veti sään harmaaksi ja sateiseksi. Ehkäpä lämmitän myös kupillisen teetä ja nautin sitä mun pikkumyy- muumimukista. :) Se uutukainen muutto- muumimuki on hankittava heti seuraavasta tilistä, on se sen verran hiano! :D

Millaisia sisustushaaveita sinä toteuttaisit 2500,00 eurolla?

3 kommenttia:

 1. http://vilukissavillasukissa.blogspot.fi/2013/09/sisustushaaveita.html täältä löytyy mun sisustusunelmat. :)

  VastaaPoista
 2. Look at the way my partner Wesley Virgin's biography starts in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

  Wesley was in the military-and shortly after leaving-he revealed hidden, "mind control" secrets that the CIA and others used to obtain everything they want.

  These are the exact same tactics lots of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and elite business people used to become wealthy and famous.

  You've heard that you only use 10% of your brain.

  That's because the majority of your brain's power is UNCONSCIOUS.

  Maybe this conversation has even taken place INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while driving a non-registered, beat-up trash bucket of a vehicle without a license and $3.20 in his pocket.

  "I'm very fed up with going through life check to check! When will I get my big break?"

  You took part in those types of questions, isn't it so?

  Your success story is waiting to happen. You need to start believing in YOURSELF.

  WATCH WESLEY SPEAK NOW

  VastaaPoista