1.9.2013

Tavarat vaihtoivat omistajaa

Mitä olette tehneet viikonloppuna? Kävikö kukaan pyörimässä eilen, Siivouspäivänä eri kirpputori kohteissa? Löytyikö mitään kivaa? :)

Mä vietin koko viikonlopun oikein sellaista kokonaisvaltaista äiti- tytär- viikonloppua. :) Tehtiin yhdessä ruokaa, katseltiin elokuvia, höpöteltiin kaikenlaista, pelattiin korttipelejä, kuunneltiin nostalgia radioo ja käytiin myös muutamilla kirpputoreilla. Ja kaikessa hiljaisuudessaan kalenterinsivu on jälleen kääntynyt. Syyskuu on otettu vastaan epävakaisessa, mutta jokseenkin lämpimässä säässä.

Eilinen kirpputorikierros oli edullinen. Ei löydetty mitään ostettavaa, mutta tänään on tavara ihan mukavasti vaihtanut omistajaa. :) 

Ensinnäkin päätettiin äidin kanssa tehdä vaihtokauppaa meidän torkkupeitteillä. Mä sain äidiltä aivan ihanan lampaanvillasta tehdyn torkkupeiton ja äiti sai vastaavasti multa sellaisen villaisen torkkupeiton, jossa oli mukavasti punaista väriä, mitä äiti nyt haalii oman kotinsa sisustukseen. Toivottavasti se natsaa hyvin siihen tuolin nojalle mihin sitä olit suunnitellut! :)


Ehkä se on niin, että tässä vaiheessa on just hyvä hetki aloittaa valmistutuminen viileisiin ja pimeisiin syysiltoihin sillä, että haalii sohvannurkkaan jotain lämmintä ja pehmeää.

Viikonlopun aikana tuli myös poltettua jo ensimmäiset tuikkukynttilät kastehelmikupeissa, joita kevään aikana olen hiljalleen ostanut lisää. Toi kyllä mukavaa ja rauhoittavaa tunnelmaa huoneeseen!


Tänään nappasin kainaloon kirpputorilta tuollaisen mustan tyynyn ja näin ollen sohvatyynyjen määrä sen kuin kasvaa! :) Takana olevat isot tyynyt on päällystetty myöskin kirpputorilta hiljattain ostamallani kankaalla. Ja kuvaushetkellä pesukoneessa pyöri vielä tänään ostamani luonnonvaalea koristetyynynpäällinen.
 

Kaurahiutaleille löysin tuollaisen isomman lasipurnukan ja mun kaulahuiviprojektille löytyi pidemmät puikot kutomiseen.

 Tervetuloa syksy, tervetuloa villasukkakausi ja lämpimät teekupilliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti