27.7.2012

Kirkon rauniot ja Strutsitila Pälkäneellä

Kirjoittelin viime viikolla, kesäreissustamme. Lähdimme autolla liikenteeseen ja viime postauksessa kerroinkin jo, että poikkesimme Iittalassa Naivistit- näyttelyssä ja Kultasuklaassa sekä Toijalassa Rautatiemuseossa.

Meidän matka jatkui Pälkäneelle. Kävimme tutustumassa, Pyhän Mikaelin kirkon raunioihin ja löysimme ihastuttavan Keltaisen talon, joka oli ihan kirkonraunioiden läheisyydessä, (Lahti-Tamperetien varrella).

Keltaisessa talossa oli pieni lahjatavara putiikki ja suloinen kahvila. Muistelisin, että olisin jossain tv-ohjelmassa nähnyt ohjelmanpätkää kyseisestä Keltaisesta talosta?! Emme kuitenkaan jääneet kahvittelemaan, vaan jatkoimme matkaa Syrjäsen strutsitila :lle. Näin ensimmäistä kertaa Strutseja livenä. Vähänkö ne oli mahtavan kokoisia ja suloisia kavereita! :) Tilalta löytyi myös pupuja, kissoja, possuja, villisikoja, hanhia ym. Noi on just niitä paikkoja, joissa aikuinenkin ihminen voi heittäytyä vähän lapsenmieliseksi. :D

Strutsitilalta suuntasimme vielä Kuljun kartanoon ja Lempäälän Ideaparkkiin. Kävimme syömässä Pancho Villassa ja jätimme myös aikaa shoppailulle.

Huomenna olisi tarkoitus, valloittaa Helsinki. Varsinainen kesäloma, mulla alkaa pikku hiljaa olemaan paketissa, mutta kesä jatkuu! Ja näyttää uhkaavasti siltä, että kelit sen kuin paranee. Ei sillä, että siinä olis jotain vikaa, mutta meitin toimistolla on aika tuskaista helteillä. :/ Palaan sorvin ääreen, onneksi vasta ensi viikon keskiviikkona. Näyttäis tulevan sellainen lempee lasku, kun ensimmäinen työviikko on vain kolmipäiväinen. Jaiks! :) Mutta vielä täytyy, naatiskella lomasta ja eritoten kesästä! Wou!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti