12.11.2012

Joulukalenteri

Kerroin täällä taannoin, että olen pyöritellyt jo jonkin aikaa mielessäni semmoista ajatusta, että askartelisin itse meille joulukalenterin. Ja loppuviimeksi tartuin myös tuohon ajatukseen todenteolla kiinni. Ja kuinkas ollakaan, mulla on loppusilausta vaille valmis joulukalenteri odottamassa sitä joulukuun ensimmäistä päivää. Hih! :)


Muutamista askeista puuttuu vielä sisältö ja kalenterin sijainti ja asettelu on vielä hieman hakusessa. Olen tosin miettinyt, että vois olla aika kiva ratkaisu sellainen, että laittaisin noi kaikki askit sellaiseen isoon lasipurkkiin, jolloin kunakin päivänä sitä nimenomaista askia vois etsiskellä sieltä purnukan sisältä sitten? Miltä kuulostaa? :)


Jouluaatoksi on sitten tietenkin luvassa vähän isompi aski, jonka ulkopinta on vielä vaiheessa ja sen sisällekin olis kiva kehitellä jotain "ekstrakivaa". Kokonaisuus kuitenkin on jo aika hyvin kasassa! Kalenteri kuitenkin näyttäisi valmistuvan (tai ainakin pitäisi) joulukuun ensimmäiseen päivään mennessä.


Leikkasin- ja liimasin- menetelmällä päällystin nuo kaikki tulitikkuaskit ja Tiimarista ostin 1-24 numerotarrat. Kuvat olen leikellyt lehdistä ja käytin apuna myös viime joulusta jäänyttä lahjapaperirullaa.


Tarroitin kaikki askit molemmilta puolilta. (Auttaa ehkä hieman oikean askin etsinnöissä?) Sisällöstä voi sitten jokainen päättää itse. Minä täytin suunnilleen puolet askeista mm. Kettukarkeilla ja Da-Capo karkeilla. Toinen mokoma olisi vielä vailla sisältöä, mutta asia korjataan heti kun seuraavan kerran käyn kaupassa.


6 kommenttia:

 1. Aika ihana idea. :) Muistan kun äiti teki meille samanlaisia pienenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Mä tykkään kanssa! :)

   Minusta parhautta tuossa on se, että noiden askien kätköihin saa laittaa just niitä nameja, joista itse tykkää! :) Kaupan suklaakalenterit ovat minusta aika pliisuja ja ne hienoimmat, (mutta nekin aika vaatimattomat) ovat aika kalliita. Ja halvimmissa on pahaa suklaata!

   Poista
 2. Aivan ihana idea kerrassaan! :-) <3 Oi että! Ei voi kun ihastella! :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-) Blogeillaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään myös ja paljon! :)

   Mukavaa viikkoa myös sinulle ja blogeillaan! :)

   Poista
 3. Vau! Tosi hieno idea! :)

  Mukavaa joulukuun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuin myös, mukavaa joulukuun ja joulun odotusta! :)

   Poista