22.11.2012

Paperitähteä mä metsästin

Eilen metsästin kaupassa sellaista paperitähteä. Olisin tahtonut vaalean, mutta löytyi vain punertavia tai kullanruskeita. Ei kiitos! Olin jo luovuttamassa etsintöjeni kanssa, mutta sitten bongasin tuollaisen puunoksista väsätyn tähtikehyksen. Pääni päällä syttyi semmoinen lamppu, tiiättekö?! :D Sain sellaisen idiksen, että minäpä ostan kehyksen ja virittelen siihen kotona tuollaiset jouluvalot.

Ostin ripustusta varten myös sellaista punavalkoruudullista kangasnauhaa. (Ei näy nyt kuvassa), mutta sellaisen nauhan voimin toi tähti kiikkuu nyt meidän keittiön ikkunassa. Olen lopputulokseen enemmäin kuin tyytyväinen. :) Keittiössä on nyt kiva tunnelma ja luulenpa, että tuo tähti tuo enemmän valoa sinne kuin mitä sellainen paperitähti, uskoisin?!Ja koska meidän keittiön ikkuna on aika hurjan iso, liian pieni tähti ei olisi näyttänyt miltään.


Tänään olen aloittanut joulukorttien askartelemisen ja tietenkin meitin pötkylä oli mun seurana. <3 Se tulee oikeesti aina puskeen ja makoilemaan keittiön pöydälle, jos luen lehteä tai häärin jonkun projektin parissa. Tänään se otti nokosia ja säpsähteli välillä kun paperi rapisi. Toisinaan se avasi silmät ihan vain tarkistaakseen, että mitä mä puuhaan. Hassu. <33 kommenttia:

 1. OIII, ihana tähti, kerrassaan! :-) Jos vielä kiinnostaa niin class ohlsonilta saa valkoista jalallista tähteä, kaupan päälle lampun varjostin :-) Itse kävin sellaisen meille nappaan. :-) Blogissa on juttua siitä.

  Mukavaa alkavaa vloppua! :-) Tervetuloa arvontaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mä kans tykkään tosta tähdestä kovasti. :) Ja laitoinkin jo sun blogiin kommenttia, että löysin jo haluamani, mutta kiitokset kuitenkin vinkkauksesta! :)

   Kuin myös, oikein mukavaa viikonloppua!

   Pötkylä on. <3

   Poista