3.5.2013

Vappu 2013 ja kuulumisia

Täällä vietettiin vappua rennoissa merkeissä. Aattona oltiin mun äidin luona istumassa iltaa ja vuorostaan äiti oli vappupäivänä meidän luona grillaamassa. Yhdestäkään vappuherkusta ei tullut otettua kuvia, mutta seitsemänvuotta täyttäneen pötkylän juhlakakusta nappasin kuvan. :) Ja vappumunkkien sijaan herkuteltiin pullamurujädeä. (Kaikkien muidenkin herkkujen edestä!)
Parvekekausi on korkattu jo muutamia viikkoja sitten. Parveke sai tosin vielä lisää väriä ja eloa kun äiti toi meille pari kesäkukkaa lisää. Kiitos äiti! :)  Sen verran vähän on laskutilaa, ettei kukkia parane mennä hamstraamaan enää yhtään enempää. Yksi keltainen orvokki löysi paikkansa "kukka amppelista" joka löysi paikkansa parvekepöydän yläpuolelta. Sopi siihen kuin nenä päähän. :)


 

Mitäs vielä piti kirjoitella... Niin. Eilen kävin toisen viisaudenhampaan poistossa ja täällä elellään nyt jälleen yhtä hammasta köyhempänä. Toimenpide meni hyvin ja nopeasti. Sovittiin tosin vielä yhdet treffit hammaslääkärin kanssa. Viimeinen viisuri poistetaan kesäkuun alussa. Onpahan sitten niistäkin päästy eroon. :)

Nyt tää painelee parvekkeelle naatiskelemaan aurinkoisesta toukokuisesta päivästä. Jos yhtään on sääennusteisiin uskomista, ilma tulee lämpenemään päivä päivältä tässä lähipäivien aikana. Ihanaa! :)

Aurinkoista ja lämpenevää viikonloppua ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti