2.3.2012

Aloitetaan

Ajatus blogin perustamisesta lähti puhtaasti siitä, että intohimojani ovat mm. kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Ei siihen paljoa muuta tarvittu. Paitsi tietenkin luomisvaiheessa piti kehitellä tulevalle blogille nimi. (Meinasin kompuroida ensimmäisellä metrillä.) Sain kuitenkin idean ja otin esille almanakan, ja sieltä suomessa käytettyjen naisten- nimilistasivun. Tärppäsi heti! Siinä se oli, mustaa valkoisella, Aada ja kolahti samantien.

Mitä sitten tulee sanojen ja lauseiden takana olevaan ihmiseen?

Voisin sanoa, että olen kutakuinkin horoskooppimerkkiäni kuvailevan rapunaisen kaltainen ihminen.
Luonteeltani olen ystävällinen, tunteellinen, herkkä ja itseäni suojeleva. En helpolla näytä muille sitä, mitä mieltä olen todella joistakin asioista. Puran mielipahan monesti jälkeenpäin, avautumalla asioista lähimmäisilleni. Minut tuntevat, sanovat että olen sosiaalinen ja empaattinen, hassu ja huumorintajuinen, mutta en ole ensimmäisenä äänessä. Jään helposti taka-alalle, mutta tutussa porukassa, juttuja ja vauhtia riittää. 

Ravuista sanotaan myös, että heille tärkeitä asioita ovat koti ja perhe. Niitä ne ovat minullekin. Kotini on linnani, mutta tykkään älyttömästä myös viilettää eri paikoissa. Kaipaan elämääni pysyvyyttä, perinteitä ja turvallista ympäristöä. Ravut harrastavat keräilyä ja monestikin heidän kodeista löytyy tarpeellisien ja tarpeettomien asioiden kirjo. Kyllä! :D Monetkohan kenkäparit, laukut, korut, kaulaliinat, kauneudenhoitotuotteet, pussukat ja purnukat minunkin kotoa ovat löytäneet sijansa? Monet! :D

Tervetuloa lukemaan juttujani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti