18.3.2012

Sunnuntaipäivän askareita

Mulla on ollut mielessä jo pitkään sellainen visio, että tekisin kivoista kuvista kollaasin meidän olohuoneen seinälle. Seinät nimittäin ovat ammottaneet tyhjyyttä, siitä asti kun muutimme tähän nykyiseen asuntoon. (Muutosta tulee kuluneeksi kohta kolme vuotta.) Hah! :) Onhan se tietenkin hyvä, ettei päätä pahkaa ripusta "vain jotakin", sen vuoksi, ettei näyttäisi jokapuolla niin alastomalta. Hyvä tietenkin ensin suunnitella ja miettiä. :D

Sain aikaiseksi tänään niinkin paljon, että metsästin netistä mielekkäitä kuvia, tulostin niitä, leikkelin ne sopiviksi erilaisiin kehyksiin ja naputtelin nauloja seinään. Tässä lopputulos:Tuon kuvakollaasin idea on se, että voin koska tahansa, vaihdella kuvia, sen mukaan mikä on fiilis. Mietin myös ensin, että olisin voinut tulostella esim. ainoastaan mustavalkoisia kuvia ym, mutta päädyin sekä mustavalkosiin, että värillisiin kuviin.

Ennen kuin tartuin sunnuntaipäivän "virallisiin" puuhiin, eli imuroimiseen ja sen sellaiseen. Kaivoin ompelukoneen esille. Ompelin sohvatyynyille uudet päälliset. (Tätäkin hommaa olen lykännyt ja lykännyt.) Käytin kolmea eri jämäpalaa. Tyynyjä käännellessä, värimaalima ja ilme muuttuu.Ja niin.. Poistin sitten sen, neljän viikon sisustuskuva haasteen, sillä tällä hetkellä tuntuu, etten ehdi paneutumaan siihen. Tallensin kuitenkin haasteen tietokoneelle, mahdollisesti myöhempää käyttöä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti