7.3.2012

Väriä elämään

Kevät tekee tuloaan, eikä sitä voi olla huomaamatta. Ja tämä valon määrä, saa aikaan erilaisia asioita. :) Huomaan olevani mm. paljon energisempi, viihdyn mielelläni enemmän ulkona ja sisimmissäni on sellainen kutkuttava tunne. Ajatukset pyörii aikalailla kaikenlaisissa sistustus jutuissa. Mietin, että koskakohan vaihtaisin viherkasveille mullat ym.

Tällä hetkellä, ulkona nousee hiljalleen aamuaurinko ja uusi päivä voi alkaa. Pakkasta on jonkin verran, mutta uskoisin, että se tuosta päivän mittaan laskee. Hörppäsen nyt kupposen vahvaa kahvia ja kohta siirryn tästä koneelta suihkuun.

Tekisi mieli pukeutua jo vähän kevyempiin vaatteisiin. Sitä ennen tosin on vielä jostain löydettävä kiva kevät takki. Hhm. Lisäksi mun on alkanut tekemään mieli värejä! Tuntuu, että olen kulkenut koko talven, tummissa ja maanläheisissä väreissä ja kuoseissa.

Kiertelin viime viikonloppuna kaupoilla ja ostin jotain pientä ja jotain vähän enemmän värikästä. Hih! Ostin nimittäin Seppälästä, karkinpunaista kynsilakkaa ja sen kaveriksi lähti matkaan myös tuo hopeinen "blingbling"- lakka. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti