25.3.2012

Fantsu viikonloppu

Mun serkku vieraili meidän luona. Näimme pitkästä aikaa ja vietimme yhdessä, kokonaisen viikonlopun. Perjantaina kävimme leffassa, katsomassa Mission Impossible nelosen. Joo, ihan ok. Perus toimintamättö. Samulilla oli odotettua isompi rooli, ihan jees.

 

Eilen (lauantaina) kävimme shoppailemassa, Lempäälän Ideaparkissa ja pyörähdimme sen verran Tampereen puolellakin, että kävimme Koskikeskuksen Fransmannissa syömässä. Itse tilasin Kermaisen broileriruukun (mun favorite) ja jälkkäriksi Lämpimän suklaakakun. Naminami! 

Ja sitten niitä ostoksia. :)

Etualalla olevat kynsilakat nappasin matkaan Cupusta. Olisin voinut ostaa ne kaikki! :) Vadelmanpunaisen kynsilakan ostin viikolla Tarjoustalosta sekä tuon Maybelline New Yorkin FitME!- meikkivoiteen Cittarista.

Vanha meikkivoide alkaa vetelemään viimeisiään ja päätin kauppareissulla, että ostan jo valmiiksi uuden. Päädyin tuohon uutukaiseen. Vielä en ole kokeillut, mitä nyt kaupassa testeristä. Kyseinen meikkivoide kuitenkin vaikutti jo kevyemmältä, verrattuna nykyisin käytössäni olevaan voiteeseen (Maybelline New Yorkin Dream satin liguid).


Tykästyin myös kovin, kuvassa olevaan ruskeaan laukkuun. Osui näkökentälle, jossain kohtaa Ideaparkin käytävillä. En enää muista liikkeen nimeä, mutta joku niistä laukkuliikkeistä se oli. :D Tuossa on yksinkertaisesti väri ja laukun koko kohdillaan. Ja sain sen -50% alennuksella, hih!

Oranssin pussukan ostin myöskin Cupusta mun aurinkolaiseille. Viimeksi kirjoittelinkin, että mun tarttis löytää noille aurinkolaseille joku kiva pussukka. Toi on juuri sopivan kokoinen ja väri miellyttää kovin! :) Kyseiset aurinkolasit ostin viikolla alehyllystä. En viitsi ostella kovin kalliita arskoja, sillä hukkailen niitä jatkuvasti. 

Katsoimme viikonlopun aikana myös elokuvat Itse Ilkimys, Lumottu ja  Twilight aamunkoi, osa 1. Itse ilkimyksen ja lumottu- elokuvat näin tänään ensimmäistä kertaa ja pidin molemmista. :) Aamunkoin kävin katsastamassa jo heti ensi-illassa, mutta vuokrattiin se tänään, kun serkkuni ei ollut sitä vielä nähnyt. 

Nyt pyykit kuivumaan ja loppuillaksi hengailemaan soffalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti