10.2.2013

Laskiaissunnuntai

Viikonlopun aikana on satanut valkeaa lunta niin kuin sääennuste lupaili. Puun oksat ovat taipuneet kaarelle painavista lumimassoista, linnut yrittävät löytää lunta nokkimalla itselleen ruokaa, oravat juoksentelavat puiden ja pensaiden oksilla vikkelästi ja tiputtelevat mennessään lumipölyä alas maahan. Lasten äänet kantautuvat ulkoa, siellä tehdään lumiukkoja ja lasketaan mäkeä alas liukureilla ja pulkilla.

Käväisimme perjantaina leffassa katsomassa kotimaisen elokuvan "21 tapaa pilata avioliitto", joka oli ihan hauska, kepeä ja katsottava pläjäys! :) Ei ehkä parhain kotimainen, mutta yllätti ainakin minut positiivisesti. Sen jälkeen olenkin sitten viettänyt visusti aikaa kotisoffalla. Olen rakentanut viikonlopun aikana ympärilleni mukavan pesän, asetellut kaikki tarpeelliset kapistukset (kännykän, kaukosäätimet ja kahvimukin) mahdollisimman lähelle ja pysytellyt visusti peiton ja tyynykasan ympäröimänän tekemättä juurikaan mitään. Parhainta aikaa latailla akkuja kun ei ole pakko lähteä mihinkään ja tehdä mitään. Nautinnollista! Miten sinun viikonloppu ja laskiaissunnuntai on mennyt?

En ole jaksanut touhuta edes sen vertaa, että olisin tehnyt itse pullat. Onneksi joku kiikutti kahden pullan paketin eilen illalla kotiin ja äsken vähän herkuteltiin. Nams!  :)

Saako olla mantelimassalla vaiko hillolla? :)

4 kommenttia:

 1. Hillolla ehdottomasti laskiais pullat :-) Nam! :-)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  P.S. Laitoin ohjeen blogiin tortuista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa ehdottomasti enemmän hillolla ja kermavaahtoa pitää olla runsaasti! :)

   Kiva, täytyypä käydä kurkkaamassa ohjetta! :)

   Poista
 2. Olen siitä kummallinen, että en pidä laskiaispullista ollenkaan, oli välissä sitten hilloa tai mantelimassaa. Tuo kuvassasi näkyvä pulla tosin näyttää kyllä varsin herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on paljon monenlaisia herkkuja saatavilla. ;)

   Mä tykkään laskiaispullista hillon kanssa ja kermavaahtoa pitää olla runsaasti! (Niin kuin kuvasta näkyy!) :)

   Poista