28.2.2013

Muistikirjamaaliskuu

Kerroin jo aijemmin tällä viikolla, että olen lupautunut mukaan yhteen askarteluprojektiin, joka tarkemmin kulkee nimellä muistikirjamaaliskuu ja haaste starttaa huomenna ensimmäinen päivä maaliskuuta ja kestää koko pitkän kuukauden. :) Haasteen nappasin viime viikolla hupsistarallaa -blogista. Ilmoittautumisesta asti olen ollut täällä aivan täpinöissäni ja odottanut tietoa siitä, että mitä tämä tuleva projekti pitääkään sisällään. :)

Kuva täältä: hupsistarallaa

Olen käsittänyt että tuollaiseen vihkoon/kirjaseen olisi tarkoitus kyhäillä jotakin päivittäin annettujen aiheiden mukaisesti. Joka päivälle siis tulee oma aiheensa (Huhpsistarallaa blogin kautta) ja vihkoa täytetään ja koristellaan halutuilla tarvikkeilla. Homma vaikutti taustatietojen pohjalta sen verran luovalta jutulta, että mun oli kertakaikkiaan ilmoitettava, että minäkin olen haasteessa mukana!

Itse ajattelin myös käyttää mahdollisimman paljon kaikkea jo olemassa olevaa aineistoa ja tilpehööriä hyväksi, kuten mm. vanhoja aikakauslehtiä. Itseasiassa kaikki tarpeellinen jo löytyy valmiina kotoa, mutta viime viikolla ostin täpinöissäni Tiimarista tuollaista pallokuosista teippiä. Olen nähnyt noita kuvioteippejä monien teidän muiden blogeissa, mutta itselleni tuo rulla on ensimmäinen ikinä! :)


Huomenna se sitten starttaa! Tarkoituksena olisi, että julkaisisin myös täällä blogin puolella joitakin tekeleitäni, mutta se että millaisella tahdilla se selviää vasta sitten kun olen päässyt homman ideaan kunnolla sisälle ja saanut jotain aikaiseksikin.

Joku muukin mukana samaisessa haasteessa?

6 kommenttia:

 1. Moikka, mun blogissa ois sulle haaste! :-) http://annakatariinan.blogspot.fi/2013/02/11.html

  VastaaPoista
 2. Olen mukana muistikirjamaaliskuussa, vaikutti niin kivalta idealta! En malta odottaa mitä kaikkea kivaa on tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää! Onko sulla tarkoituksena julkistaa tuotoksiasi blogisi puolella? :)

   Poista
  2. Juu, kyllä olis tarkoituksena laittaa kuvia blogiin. *Nyt tää lähtee metsästämään sitä muistikirjaa jostain varastojen kätköistä.* :)

   Poista
  3. Kiva kiva! :)

   (Tällä raksuttaa jo kovasti kaikenlaisia ideoita ensimmäistä sivua silmällä pitäen.) Hhmmm. :)

   Poista