11.2.2013

Valmistautumista tulevaan juhlapäivään

Vajaan kuukauden kuluttua Aada- blogi täyttää vuoden. Niin se aika rientää! :)

Tulevien syntymäpäiväkemujen kunniaksi kysyisinkin nyt teiltä lukijoilta, että millaisia postauksia tykkäätte lukea? Mikä on ollut tähän asti hyvää ja mikä vähemmän hyvää? Mitä olet jäänyt kaipaamaan? Tai haluaisitko ehkäpä kysyä jotain?

Mietin myös, että mitä kivaa keksisin tuolle juhlapäivälle? Tietysti lupaan koota ehdotuksistanne ja kysymyksistänne postauksen, mutta olisi mukava keksiä joku kiva postausidea ihan tuolle varsinaiselle juhlapäivällekin, joka on siis tarkalleen 2.3.2013.

Ideoita otetaan vastaan! Pyrin mahdollisuuksien puitteissa toteuttamaan jonkun toiveen tai useammankin, jos mahdollista. :)

Postausehdotuksia- ja ideoita saa postitella kommenttiboksiin tästä hetkestä lähtien ja sovitaan, että postaustoiveet ja ideat tulisi lähettää minulle 24.2.2013 mennessä!

Kiitos! :)

Kuva täältä: http://weheartit.com/

6 kommenttia:

 1. Moi!

  Vasta vähän aika sitten bongasin sun blogin sattumalta ja jäin lukijaksi.

  Sun blogissa on paljon kauniita kuvia ja olen saanut sellaisen kuvan, että viihdyt paljon kotona. Niinpä toivoisinkin enemmän kotiaiheisia postauksia kuvien kera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti juttuvinkkauksesta! Ehdotuksesi kotiaiheisesta postauksesta on huomioitu ja palaan asiaan tuonnempana. :)

   Poista
 2. Kirjoita juttu päivittäin käytössäsi olevista kauneustuotteista. Ja kerro jos sinulla on käytössäsi joku luottotuote tai merkki. :)

  - Maisa

  VastaaPoista
 3. Moi, Voisit vaikka esitellä vaatekaappisi aarteita. Lempivaatteesi, asusteesi, kenkäsi... yms. Miten tykkäät pukeutua töihin, juhliin tai mukavaa koti-iltaa varten. :)

  VastaaPoista