13.2.2013

Mistä tunnet sä ystävän?

Väkisinkin näin ystävänpäivän aikaan sitä tulee miettineeksi, että mistä sen ystävän sitten tuntee? Kavereita ja tuttuja ihmisillä varmasti on useampiakin ja niitä tulee ja menee ajan mittaan, mutta ystäviä on vain muutamia. Ainakin minulla.

Ystävyys ei synny hetkessä, siihen tarvitaan pidempi aika. Itse ainakin olen luonteeltani sellainen, että vaikka olenkin avoin ja helposti tuttavuutta tekevää sorttia, päästän sisäpiiriini uuden ihmisen kuitenkin hiljalleen ja luottamus syntyy ajan kanssa. Tutustumisesta ja kaverisuhteesta parhaimmassa tapauksessa syntyy sitten se ystävyys.
Ystävä on sellainen, jolle voi puhua avoimesti kaikesta, jonka kanssa jakaa mielipiteitä ja näkemyksiä vaikka tiedostaisikin sen, ettei olla välttämättä asioista samaa mieltä. Ystävä hyväksyy minussa minun hyvät ja huonotkin puoleni. Ystävän seurassa voin olla 100% oma itsesi. Ystävä osaa kuunnella, antaa mielipiteitä, neuvoja ja vinkkejä. Ystävä tarjoaa lohduttavan olkapään ja ystävyys on myös sitä, että se kestää välimatkan pituudesta huolimatta.

Ystävyys on sitä, että tehdään ja annetaan asioille  mahdollisuus vaikka todennäköisesti moni juttu jäisikin yksin tekemättä. Heitetään tähän nyt vaikka esimerkkinä, että lähdetään kuuntelemaan jotain bändiä festareille josta ystävä pitää, mutta sinä välttämättä et.

Minulla on sellainen tapa, että muistan ystäviäni vuoden aikana aina jollain tavalla ja yleensä yllättäen, koska ystävänpäivä on joka päivä! Ystävänpäiväpostia en varsinaisen ystävänpäivän vuoksi lähettele vaikka päivän teemaan liittyykin paljon suloisia pehmoleluja, postikortteja ja kauniita suklaarasioita. Vaaleanpunaisista unelmista puhumattakaan. :) 

Miten sinä muistat ystäviäsi? Entä miten sinua on muistettu?


Ystäväsi on hän joka tietää sinusta kaiken ja silti pitää sinusta.
Parhainta ystävänpäivää kaikille!

<3 Aada

Pst. Muistuttaisin, että edellisen postauksen valmistautumista tulevaan juhlapäivään kommenttiboksi ammottaa vielä lähes tyhjänä! Käykääpä kirjoittelemassa minulle sinne niitä toiveita! Muuten tulee varsin hiljainen synttärikemuviikko! Kiitos. :)

2 kommenttia: