2.10.2012

Esimaista ennen kuin tarjoat!

Ostin eilen kauppareissulla tuollaisen piirakan pakastimeen. Mietin kaupassa, että tollainen vois olla kätevä esim. vierasvaraksi. Piirakasta saa just hyvin neljälle tai jos tahtoo ihan pienen pienen hiukopalan, kyllä tosta kuusikin kahvin kanssa syö. Ihan hyvin.

Olen sitä mieltä, että kokin on maistettava aina ensimmäisenä tekeläitään ja myös tuollaiset valmis-jutut on esimaistettava ennen tarjoilua, jotta tietää itse mitä on tarjoamassa. Ja voin sanoa, että minun makuun toi piirakka on kyllä aikalailla liian mausteinen! Tuntuu, että täytteen sekaan on holahtanut aika reippaalla otteella chilimaustetta. Niin paljon kuin pidänkin chilistä niin liika on kuitenkin liikaa! Kaikki muut maut jäivät chilin varjoon.

Tänään jäin kaupungille suoraan töistä kun treffasin kaveria kahvikupposten äärellä ja kotiin päästyäni mulla oli kiljuva nälkä. Tietenkin piti saada nopeasti jotain.. Nooh, tulipahan tuokin piirakka testattua. :D Kyllä maistui voileipä ja tuoremehu tällä kertaa paljon paremmalta.

Tuntuu, että taas hiukoo.. Tää on just tätä kun se lämminateria jää syömättää. Ääärgs. Ehkä menen keittämään kupposen kuumaa teetä ja toivotan teille mukavaa tiistai- illan jatkoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti