1.10.2012

Tervetuloa lokakuu!

Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että tänään polkaistiin vauhtiin jo lokakuu, hei oikeesti! Aamulla mietin, että ei ole ajallisesti oikeesti pitkä aika siihen, että taivaalta voi sataa se ensilumikin. Sen sataminen on joka vuosi yhtä taianomaista, en vaan tiiä että mikä siinäkin on? Meille suomalaisille se on ihan tavallista, että sataa lunta ja muutamina viime talvina sitä on todellakin riittänyt, mutta se ensilumi on aina jotekin niin hienoa.

Mä kävin tänään töiden jälkeen vähän hoitelemassa juoksevia asioita mm. postissa ja löysin kuin löysinkin siinä kassajonossa seisoskellessani hyllystä suloisen pöllöheijastimen. Toi tuli oikeastaan tosi hyvään saumaan! Viime viikonloppuna ostin takkiin sellaisen tylsän, mutta toimivan heijastimen ja se saa nyt seurakseen tuon pöllön.

Havahduin viime viikolla tuolla pimeässä liikkuessani siihen, että muutamat vastaantulevat ihmiset liikkuivat lähes näkymättöminä ja muistin, että itseltänikin puuttuu vielä takin hihoista ja taskujenliepeiltä heijastimet. Taisin itsekin olla aika huomaamaton! O_o Onneksi asia nyt korjattu!

Kävin myös palauttamassa kirjastoon lainaamani kirjat ja ceedeet. Ja aikani kuluksi hamstrasin kassinpohjalle vähän lisää musiikkia kuunneltavaksi. Kyllästyttää aina kuunnella samoja biisejä tai radioo, jota tulee kovasti kuunneltua töissä. Mä olen musiikin suhteen aikalailla kaikkiruokainen ja olen valmis aina kuuntelemaan ja kokeilemana jotain uutta.. Ja toi Zumba hits lähti matkaan ihan sillä, että josko sieltä löytyis jotain kivoja ja vaihdikkaita biisejä esim. lenkkille?

Ainiiin ja.. Huomasin, että postintäti roudasi jo takahuoneen puolelta ison hyllykön kyydissä läjäpäin joulukalantereita liikkeen puolelle myyntiin. Kyllä vain! :D
 
Pst. Tosta Jussi Selon ceedeen kannen naishahmosta mulle tulee mieleen Tyra Banks. Mikä yhdennäköisyys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti