17.10.2012

Lämmittävä jalkakylpy

Hyyyr! Mua on paleltanut siitä asti kun tulin töistä kotiin. Ei kyllä sinänsä mikään ihme, sillä ulkona on ollut sateinen ja viileä päivä tänään. Kotimatkalla sain osani sadepisaroista ja sain vaihtaa kotiin päästyäni heti kuivaa vaatekerrosta ylleni.

Söin itseni kylläiseksi ja katselin kaksi ensimmäistä jaksoa Kosketus- sarjaa. Taisin torkahtaa nanosekunniksi sohvalle ja havahduin siihen, että mua paleli entisestään. Haukeuduin hetkeksi peitonalle niin ettei musta näkynyt enää kuin nenänpää, mutta ei auttanut. Pahus, ajattelin!

Päätin sitten tarttua tuumasta toimeen ja kävin valuttamasta vessan kraanasta kylpyastiaan niin lämmintä vettä, kuin ihoni kestää. Lorautin veden joukkoon ruokalusikallisen tuota Schollsin virkistävää jalkasuolaa ja talsin olkkarin puolelle.


Istahdin sohvalle mahdollisimman rentoon asentoon ja laskin väsyneet jalkani tuonne kylpyvaahdon joukkoon. Uuhllallaaa!


Jo alkoi lämmittämään! Pläräsin siinä aikani kuluksi uusinta Kauneus & terveys- lehteä.. Veden viilennettyä kuivasin koipeni, rasvoin ne Oriflamen jalkavoiteella ja lopuksi sujautin jalkoihin yli-isot ja lämpimät villasukat. Jaiks! :)


Nyt tää vetäytyy loppuillaksi takaisin soffalle.. Rentouttavaa keskiviikkoa kaikille. :) Vitsit, huomenna on jo taas torstai ja sitten jo perjantai ja siitä alkaakin jo sitten viikonloppu. Tämäkin viikko on mennyt tässä vaan ja niin käsittämättömän nopeasti. Hhhmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti