19.6.2013

Aallot laivaa keinuttaa

Vielä palatakseni eiliseen päivään. Kerroinko jo, että vierailu Porvoossa oli minulle ensimmäinen kerta?
No, joka tapauksessa sitä se oli minulle ja ihastuin kyllä eritoten siihen vanhaan kaupunkiin. Niihin mukulakivisiin ja kapeisiin kujiin ja niihin valloittavan suloisiin pastellinsävyisiin puutaloihin. Oi, että. :)


Aamupäiväisen opastetun kierroksen ja lounaan jälkeen kiiruhdimme vierasvenesatamaan, josta alkoi saaristoristeily Fredrika- nimisellä laivalla.


Suomenlippu hulmusi laivan peräpäässä, josta myös ensimmäisten joukossa valitsin itselleni istumapaikan. Onneksi varasin matkaani myös takin. Osa kanssamatkustajista lähti vesille pelkällä teepaidalla ja vilpoinenhan siinä matkalla heille ehti tulla. Onneksi laivasta löytyi myös sisätilat. ("Sauna".)


Mietiskelin siinä istuskellessani vain, että "kyllä tämä suomen kesä vain on niin kaunista ja parasta aikaa!" Sillä hetkellä tuntui siltä, etten olisi tahtonut olla missään niin paljoa kuin sen laivan kyydissä. :)


Saaristoristeilyn jälkeen oli hetki aikaa vielä shoppailla vanhan kaupungin putiikeissa ja päivän päätteeksi kokoonnuimme nauttimaan porukalla maittavat kakkukahvit. (En nyt saa päähäni kahvilan nimeä, mutta siinä se oli torin laidalla.) Olisimme luultavammin vieläkin siellä, ellei meille olisi katettu kahvit ja nuo herkulliset kakunpalat valmiiksi pöytiin. Tuo oli jotain mangokakkua. Herkullista! :) 


Kaikenkaikkiaan retkipäivä meni oikein mallikkaasti. Huolto pelasi, ihmiset olivat hyväntuulisia, pysyimme aukataulussa, ruoka oli hyvää ja kotonakin olin ihan ihmisten aikoihin. :)

2 kommenttia:

 1. Porvoo on kyllä ihana paikka. <3 Olen käynyt siellä itsekin kerran. :) Tarttuiko putiikeista jotain mukaan?

  Nam, kakku näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama makeispussi tuli ostettua Brunbergin myymälästä. :)

   Ja sitä se olikin, todella kuohkeaa ja suussa sulavaa. Nam!

   Poista