20.6.2013

Kahvipaketti taipuu moneksi

Palelin alkuillasta ihan hirmuisesti ja päätin keittää kupillisen kahvia, vaikka mä en yleensä iltasella kahvia juokaan. Aamuisin päivä ei lähde käyntiin ilman kahvia ja töissäkin sitä tulee juotua toisena päivänä enemmän, toisena vähemmän. 

Menin keittiiöön, laskin kahvipannuun raikasta kraanavettä, asettelin suodatinpaperin paikoilleen ja avasin kahvirasian kannen. Huomasin, ettei kahvipaketissa enää ole kuin juuri ja juuri yhteen kupilliseen kahvinpuruja ja meinasin jo säikähtää, että jäänkö aamulla ilman kahvia? Niin ei voi tapahtua!! Sitten muistin, että olin varannut kaappiin jokin aika sitten pari pakettia, joten ei hätää. Huoh! :)

Yhteen aikaan säästin läjäpäin tyhjiä kahvipaketteja, ajattelin että voisin keksiä niistä jotain askarreltavaa. Aikansa niitä pyöri pitkin laatikoita ja heitin ne lopulta menemään. Tänään mietin, että minäpä kokeilen kääntää paketin nurinperin ja niin tein. Käänsin myös paketin reunoja pari kolme kertaa ja siitähän tuli ihan kiva pussukka. :) Siihen sopi mainiosti mun Brunberin myymälästä ostamani namit (ne loput, mitä en ole vielä ehtinyt tuhoamaan!) Mietin, että vois olla aika kestävää matskua myös joidenkin pienten hyötykasvien tai kukkien ruukuiksi? Onko kukaan testannut?


2 kommenttia:

 1. Mun äiti teki päretekniikalla pienen korin kahvipusseista. Olen säilyttänyt siinä pieniä kauneuspurnukoita.. :)

  Mukavaa jussia ja kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kiva kori! :)

   Kiitos ja itsellesi myös mukavaa Juhannusta ja yötöntä yötä.

   Poista