26.6.2013

Yöllä 2:11

Tämä päivä on ollut kuuma, aurinkoinen, hiostava ja lämpö on tuntunut iholla ja hengittäessä ihan sellaiselta käsin kosketeltavalta, ihan kuin etelän lämmössä konsanaan! Ei parane valittaa, mutta tämmöiset helteet on mulle ainakin pikkuisen liikaa. Tuntuu, että menee voimat jo pelkästään asioiden ajattelemisesta.

Tänään on ollut ihan perus keskiviikko muiden arkipäivien joukossa paitsi, että mäpä olen kaikessa hiljaisuudessa "juhlinut" mun syntymäpäivää. Hih! :) Ei siis tosiaankaan ole ollut mitään sen ihmeellisempiä juhlia, mutta töihin vein mansikkatäyttäriä ja iltapäivällä treffasin äidin kanssa leffateatterin edessä.

Käytiin katsomassa Vuonna 85. Olen käynyt vuosia sitten katsomassa Tampereella samaisen tarinan, mutta teatterissa ja se oli kyllä ehdottomasti parempi. Mutta olipahan mukavaa käydä pitkästä aikaa leffassa! Parasta antia oli ehdottomasti se musiikki ja ne kaikki 80-luvun kuteet, sisustuselementit, kuosit ja järkyttävän isot matkapuhelimet. :D

Takimmaiselta penkkiriviltä löytyi semisti viileämpi paikka, mitä ulkosalla. :) Meitä oli kaikenkaikkiaan salissa viisi. Arpoivat vielä ennen leffan alkua yhden ilmaisen leffalipun. Oli ihan jopa 20% mahdollisuus voittoon, mutta ei se onni potkaissut meitä tällä kertaa.

 
Lahjaksi saatu kuoharipullo on jääkaapissa viilenemässä, mutta taidanpas avata sen vasta perjantaina ja kilistellä sitten vähän loman alkajaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti