29.6.2013

Puseroita, ei kun housuja

Olen viimeisen viikon ajan pyörinyt yhdessä jos toisessa kaupassa ja ostoslistalla nököttää aina vaan, että tarviin paitoja, jotain kivoja yläosia. Mitä sitten ostoskoriin kuitenkin päätyy, no niitä housuja eikä ainuttakaan yläosaa. Pöh! Tuntuu, että mikään ei istu päälle tai sitten väri on väärä tai jotain. En mä tiiä. :D Ja mä olen päättänyt, että sellaisia ihan kivoja on turha ostaa, koska ne jäisi kuitenkin vaatekaappiin lojumaan.

Viikolla lähti Citymarketin alerekistä matkaan noi harmaat farkut ja tänään KappAhllista mintunvihreät pökät. :) Vielä jäi ostoslistalle ne puserot ja tahtoisin löytää täydellisen maksimekon vielä tälle kesälle jostain. Nanson outletissa olisi ollut kiva, mutta se oli 10-15 senttiä liian lyhyt. Muuten aivan täydellinen.


Pari viikkoa sitten mun vanha hiustenkuivaaja päätti sanoa sopimuksensa irti ja se ei enää vain kertakaikkiaan lähtenyt päälle. Luulen, että siinä meni rikki jotenkin se sisään kelattava johtosysteemi. Tänään sitten investoin ja ostin uuden. Johan tässä pari viikkoa tuli kuivateltua mun kutreja tuulettimen avulla. :D Onneksi sen sai asentoon, jossa se pysyy paikoillaan. Olisi ollut näky kun mä olisin vaihtanut paikkaa sitä mukaan kun se tuuletin kääntyilee! :D

2 kommenttia:

  1. Mun ongelma on päinvastainen.. Mä meen ostaa housuja ja tuun kotia kassi täynnä paitoja ja puseroita ja toppeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :) Erityisen ongelmallista on silloin kun oikeasti tarvitsisi jotain. Tuntuu, ettei haluamaa/tarvitsemaa juttua löydy sitten mistään.

      Poista