6.6.2013

Maittavat pannukakut ja suloiset Alpakat

Käytiin viime sunnuntaina ajelemassa ja poikettiin Kahvila Leivintuvassa  syömässä herkulliset pannukakut näin kesäkuun alkajaisiksi ja pyörähdettiin myös Metsäkylän Navettassa. Ja voin sanoa, ettemme olleet toden tottakaan ainoat vieraat. Lämmin ja aurinkoinen sää oli houkutellut tiluksille turisteja, kesälomalaisia ja hyväntuulisia ihmisiä.
 
Metsäkylän Navetan pihalla ihastuttaa isossa aitauksessa suloiset alpakat ja itse Navetassa on kauppa, josta löytyy remontoimiseen kaikenlaista ostettavaa, kuten mm. vanhoja ovia, ikkunoita, ikkunapokia, vetimiä, pistokerasioita, lamppuja ja paljon muutakin mielenkiintoista hypisteltävää. Isoista, jykevistä ja vanhoista pöydistä aina pienen pieniin ruuveihin ja remontoimisessa käytettäviin osiin. Kannattaa ehdottomasti pysähtyä, jos joskus liikkuu suunnalla.

 


Leivintupa on puolestaan kertakaikkisen suloinen ja viihtyisä pieni miljöö, joka tosiaan aina kesäsunnuntaisin toimii kesäkahvilana. Leivintupa sijaitsee Metsäkylän Navetan kanssa samalla tilalla. Itse vierailin muutama kesä sitten siellä ensimmäisen kerran ja ihastuin paikkaan ikihyviksi! Se on valloittava, suloinen, viihtyisä ja niin tunnelmallinen. Kaikki on mukavasti vähän "vinksin vonksin", tuolit ja pöydä eriparia ja puulattialla räsymattoja ja ikkunaverhoissa vanhaa pellavaa.

Mun suosikki on ehdottomasti kahvilan pannukakku, jonka tilaan aina mansikkahillolla ja   kermavaahdolla. Ja pannukahvin sijasta tilaan useasti viileää omppumehua. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti