28.4.2012

Parvekesuunnittelua

Surffailin äsken netissä, ja poimin muistiin muutamia ideoita, parvekesuunnittelua ajatellen. En ole vielä ihan selvillä, että millaista värimaailmaa lähden loihtimaan?! Haluaisin kuitenkin sinne selkeitä linjoja ja neutraaleja värejä. Väripilkkuja tietenkään unohtamatta, sillä rakastan värejä. Mietin, että sellainen mummolatyyli, yhdistettynä maalaisromanttiseen, vois olla lähinnä, se mitä tässä yritän ajaa takaa. Ehkä joo. :)

Värit ehkä ovatkin mulle just se "ongelma", kun tahtoisin vähän sitä ja tätä. Monesti käykin juuri niin, etten osaa päättää, mitä värejä käytän. Monesti tuppaan änkemään sitten vähän kaikkea ja tällöin lopputulos voi olla aika sekainen. Hyvässä tapauksessa, sellainen hallittu sekaisuus, voi toki olla toimivakin. Joissain tapauksissa. :)

Nythän mulla on parvekkeella, aikalailla raitakuoseja ja sinistä, eri sävyissä. Tahdon raidoista ja sinisistä sävyistä eroon. Nykyisen maton tosin, ajattelin jättää, koska se on just täydellinen, mummotyyliä hakiessa ja tykkään siitä muutenkin tosi tosi paljon.

Pöydälle haluan ehdottomasti kevyempää pöytäliinaa, tablettia, mitä tahansa. Penkeille hankin uudet istuintyynyt ja olen miettinyt, että vaikka meillä on lasitettu parveke, voisi sinne silti hankkia pienen aurinkovarjon, koska nehän saa melkein kaikki pystyasentoon. Tällöin sellainen ei veisi ihan hirveesti tilaakaan. Ehkä?! Meidän parvekkeelle, kun paistaa aamusta iltaan aurinko, niin siinä on aika tuskaista oleilla. Tällä hetkellä laseja vasten roikkuu kaksin kappalein bambuverhoja, mutta ne lähinnä tuo vain näköestettä, ei muuta. 

Heivasin parvekkeelta metallihyllykön ja olen ajatellut nyt, että hankkisin sinne peräseinälle puupenkin. Söpö penkki kahdelle, eikö?! Ja mahtuisi tuossa, rentoilemaan yksinkin.

Penkki: http://www.jysk.fi/ , muut jutut: http://www.hemtex.com/fi-fi/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti