18.4.2012

Vaniljainen jädepurnukka

Sain tuossa jokin aika sitten, Valiolta sellaisen tuotepakkauksen, joka piti sisällään uutukaistuotteita, mm. kuvassa näkyvät jädet. Oletteko maistaneet? Itse en osaa valita noista lempparia. Tuo "pullamuru" jäde maistuu ihan pullalta ja voi miten rakastankaan jäätelöissä rommin makua. Naminaminami!! :) Sen lisäksi, että jäätelöt maistuvat, saa purkkien ulkoasutkin minulta kiitosta ja plussaa! Söpöt kerrassaan. Suosittelen maistamaan!


3 kommenttia:

 1. Vanilijainen rommirusina on hyvää!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä niin jätskien ystävä, että kuinka kummassa nämä ovat menneet minulta ihan ohi silmien.. Ehkä eivät ole vielä ilmestyneet oman kaupan hyllyyn. Söpöt purkit kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Se on! :)

  Elina: En yhtään tiedä, että miten laajalle ovat ehtineet, mutta bongasin niitä jo taannoin, yhden pienemmän paikkakunnan/kylän k-kaupan jädealtaassa, että ehkä niitä saa jo aika monista kauposta?! Kantsii ehdottomasti maistaa! Mua vähän harmittaa, etten säästänyt purnukoita, sillä niihin olis voinut laittaa jotain pientä säilöön tai istuttaa esim. yrttejä. Hmm. Onneksi niitä voi käydä hamstraamassa lisää kaupasta. :D

  VastaaPoista