23.4.2012

Tuliaisia kissanäyttelystä

Poikkesin eilen keskustassa, kissanäyttelyssä. Näin jälkikäteen mietin, että onko minussa pienesti masokistin vikaa? :D Minkä ihmeen takia, ihmisen pitää laittaa itsensä tuollaisiin paikkoihin, oi miksi? Tässä kun jo muutenkin ajoittain iskee, aikamoinen kissakuume. Snif.

Vähänkö siellä oli, suloisia kisuja. Aaaw! Pääasiassa näyttely koostui Ragdoll- kissoista, mutta oli sinne eksynyt mm. pari Persialaisita, yksi Maine Cooni, yksi Sfinx ja muutama muukin. Oi, että!

Vierailiat saivat äänestää, näyttelyn suloisinta ja upeinta kattia. Oma ääneni lähti, sille upealle, suloiselle, pörröiselle ja mahtavalle Maine Coonille. Sen verran oli katilla kokoa, ettei sitä olisi saanut jemmattua, sillein huomaamattomasti povitaskuun, vaikka kuinka olisikin tehnytkin mieli. Juu, ei. :D

Kamera jäi tällä kertaa kotiin, enkä sitten viitsinyt räpsiä kuvia, mun puhelimen kameralla, kun ei sillä kuitenkaan saa niin hyviä kuvia. Enkä myöskään ole pahemmin perehtynyt asetuksiin. Jotenka, räpsäisin kotona kuvan vain tuliaisista, joita toin meitin karvapallolle.

Alkujaan noita herkkuruokia oli kaksin kappalein, mutta katti on ehtinyt popsimaan jo sen toisen. Hih! Ostin myös kissanruohoa, joka sisältää kauraa ja pallon voitin, näyttelynjärjestäjien arpajaisista.

Kaikki tuomiseni, on otettu, tyytyväisinä vastaan. Meitin katti tykkää napostelun sijasta, keskittyä tuon ruohon nuolemiseen (juu, kyllä vain!), pallon perässä on tullut joksenneltua ja herkkuruoat ovat maistuneet. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti