28.6.2012

Jätskiauto kurvasi tunnareineen pihaan

Tiedätte sen jätskiauton tunnarin.. "dididiidi dididii..." No, mutta siis. Tuttu biisi, joka jää rasittavalla tavalla soimaan päähän, jos sen sattuu jossain kuulemaan. Tuttua?! :D

Tänään se auto sitten kurvasi alkuillasta, meidän pihalle. Saatiin päähänpisto. Mies kipaisi kukkaron kanssa pihaan ja kävi ostamssa jätskiautosta herkkua. Hih! Kerran aikaisemminkin olemme ostaneet, sillon niitä ihania jätskiveneitä, vadelmahillosydämmellä. Nams!

Täytyy kyllä sanoa, että kyseisen firman tuotteet eivät kovin tuttuja mulle ole. Joskus lapsuudessa, meille ostettiin joskus aina sellainen vanilja- mansikkajätsikakku, josta pidin paljon ja niitä jätskiveneitä on jokusen kerran tullut ostettua. Se oli sitä aikaa, kun niitä ei vielä muualta saanut. Nythän niitä samanmoisia veneitä näyttää olevan myynnissä, myös isojen markettien pakasteallasosastoilla. Niitä en ole maistanut.

Tällä kertaa tuomisina oli, tällainen kotiboksi. Vaniljakermajäätelöä, kinuskikastikkeella. Täytyy sanoa, että kermaista oli, mutta kinuskinmakua en juurikaan erottanut. Ihan hyvää, mutta parempaakin olen syönyt.

Ostaako joku jätskiautosta jotain? Onko herkkuja, joita suosittelisit maistamaan? Kävin uteliaisuuttani kotijaatelö :n nettisivuilla ja täytyy sanoa, että sieltähän löytyy vaikka ja mitä! Sivuilta voi myös tarkistaa, että koska jätskiauto taas kurvailee lähimailla. ;) Meidän huudeilla näyttäis vierailevan, parin viikon välein.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti