20.6.2012

Pellillinen pizzaa

Tarvitset:
25 g tuorehiivaa tai kuivahiivaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
3 rk öljyä
5 dl vehnäjauhoja

Ohje:
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy. Sekoita vehnäjauhot joukkkoon ja tarvittaessa enemmänkin kuin 5dl, niin että taikina ei jää sormiin kiinni. Kohota taikinaa kulhossa tai suoraan pellillä, liinan alla noin puoli tuntia. Kaulitse pohja, laita täytteet ja paista pizzaa 225 asteisessa uunissa noin 20min.

Täytteet oman maun mukaan. Minä laitoin tällä kertaa pohjalle tomaattipyrettä ja tomaattimurskaa. Täytteeksi tonnikalaa, kinkkua, katkarapuja, ananasta ja tomaattia. Pinnalle juustoraastetta ja mausteeksi oreganoa.

Ja pist! Kaupan kassajonossa tönöttäessäni, törmäsin jälleen Angry Birds limppareihin. Tölkkejä on saatavana siis Tropic ja Paradise- makuina. (Nyt on sitten sekin asia selvitetty!) :D Nyt kun on tullut molempia maistettua, pidän ehdottomasti enemmän tuosta Tropicin makuisesta,  jota siis maistoin ekana.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti