30.6.2012

Loma on korkattu ja aloitettu

Eilisen työpäivän jälkeen kävimme safkaamassa Pancho Villassa, teimme pikaisen kauppareissun hypersupermarketissa ja tulimme kotiin.

Illalla kilistelimme ja joimme pari lasillista kuplivaa, sitä jonka sain työkaverilta syntymäpäivälahjaksi, se vadelmanmakuinen kuohari, joka oli jemmattu villasukkien sisälle. Ei erityisen namia, mutta juotiin kuitenkin pois, pois vanhentumasta. Hah! :D Pääasia hommassa oli, kuitenkin se kilisteleminen!


Tänään nautimme runsaan ja maittavan aamupalan. Tietysti olisi ollut ihan huippua, jos olisi päässyt valmiiseen pöytään, mutta kyllä omatekoinenkin maittoi. Oli ihanaa istuskella, syödä, maistella ja turista ilman kiireitä. Ja kyllä sitten, tultiinkin täyteen! Huh! Oli groisantteja, joita ostin edellisen päivitykseni, fiiliskuvien innoittamana. Ne tosin viihtyivät uunissa, ehkä aavistuksen liian kauan, mutta kyllä niitä vielä söi. :D Oli pekonia, munakokkelia, erilaisia juustoja, leikkeleitä, tuoremehua, jogurttia, kahvia ja ja.. Nam! :)

En tällä hetkellä tiedä mitään yhtä ihanaa, kuin kiireettömät aamut, kahvin tuoksu ja maku. Ja mä niin hymähtelen, juodessani sitä kahvia, noista uusista Iittalan  teema- mukeista. Hih!


2 kommenttia: