18.6.2012

Puseroita ja raitakangasta

Viikonlopun vietettyäni visusti kotioloissa, oli eilen (sunnuntaina) lähdettävä vähän ulkoilemaan. Sää oli menomatkalla todella raskas, haki selvästi sadetta.

Kävin penkomassa matkan varrella sijaitsevan kirppiksen vaaterekit, pöydät ja lattianrajat. Pääsin juuri kirppiksen pihaan kun alkoi tihkumaan ja pian satoikin sitten jo kaatamalla. Oli ihanaa kierrellä ja katsella tavaroita ja vaatteita, vaikka ihmisiä olikin aika paljon liikenteessä.

Pyörähdin perjantaina töiden jälkeen samaisella kirppiksellä, mutta menin sinne viimetipassa, enkä sitten ennättänyt olemaan siellä kuin vartin. Eilen oli hyvää aikaa, korjata tilanne. :)

Eilen ostin tuon raidallaisen lötköpuseron ja tuon raidallisen kankaan, josta ajattelin tehdä puolihameen. En vain ole vielä päättänyt, että millaisen. Kangasta on sen verran reilusti, että siitä tekis pari kolmekin hametta, mutta katsotaan nyt, että mitä keksin. Ja mietin tässä, että teenkö hameesta pysty vai vaakaraidallisen?! Hhmm. Sinisen topin ja sinapinkeltaisen pusakan, ostin jo perjantaina.

Kirppikseltä lähdettyäni, kävelin kaatosateessa takaisin kotiin. Onneksi olin varustautunut ja napannut kotoa lähtiessäni laukkuun myös sateenvarjon mukaan, vaikka toisaaltaan olikin sellainen fiilis, että kastuminen läpimäräksi ei olisi haitannut yhtään.

Oli ihana tunne kävellä pitkin asfalttiteitä, kun satoi ja ilma raikastui. Kuuntelin kuinka sadepisarat pomppivat sateenvarjoani vasten ja askelten alla kuului ääniä, litsläts. Ajoteillä näytti ihan siltä, kuin joku olisi pessyt hiuksistaan shampoot, niin kovin vaahtoutui sadevesi. :) Kotipihaan päästyäni, tennarini olivat läpimärät. Yritin pomppia vesilätäköiden ylitse ja kierrellä niitä mahdollisuuksieni mukaan, mutta välillä koko kävelytien leveydeltä tulvi vettä, edelleen kaivoihin. Niitä oli mahdotonta väistellä. Oikeasti olisi tehnyt mieli hypähdellä niihin kaikkiin isoimpiin lätäköihin, hih! Kesä. <3

Raitapusero 2,00€, toppi 1,80€ ja sinapinkeltainen pusakka 2,00€.
Raitakangas 1,00€.

2 kommenttia:

  1. Huippuja löytöjä oot tehny! Aivan ihana tuo ekan kuvan raitapaita. :)

    VastaaPoista
  2. Katariina: Kiitos! Itsekin tykkään ja paljon! Toi raitapusero on todellakin sellainen iso ja lötsö! Ajattelin ottaa sen juhannuksena mökille mukaan. Josko sillä olisi käyttöä, viimeistään iltasella, nuotionäärellä istuskellessa, ehkä?! :)

    VastaaPoista