26.6.2012

Syntymäpäivä

Tänään se sitten jälleen tapahtui, nimittäin sain ikävuosiini jälleen yhden vuoden lisää. (Onneksi niitä tulee aina yksi kerrallaan, huoh!) :D

Tarjosin töissä täytekakkua ja työpäivän jälkeen kävin mieheni kanssa ravintolassa syömässä. Omalle lautaselle päätyi perus lihamöttöä. Hyvää oli, mutta liika on aina liikaa! Töissä ihmisiä kävi eri aikoihin, joten mulla oli suunnilleen koko työpäivän kahvikupponen nenän edessä ja tulihan sitä kakkuakin syötyä. Meni ruokailu tänään vähän väärässä järjestyksessä, kun alkupalaksi oli sitä täytekakkua ja jälkkäriksi sitten kunnon ruokaa. Nooh, kerrankos näin!Sain jotain tuomisiakin, vaikka kutsuun olin rustaillut, että "riittää kun tuot itsesi". On se tosin niinkin, etten itsekään "osaa" mennä mihinkään kemuihin kutsuttuna, ilman tuomisia. Ja kyllähän noi paketit ilahdutti, ihan oikeasti. :)

Sain myös jo eilen tuon Greyn Anatomian seiskatuotantokauden ja jonkin verran rahaa. Se mitä hankin niillä saamillani rahoilla, selvinee myöhemmin. :) Ei makiaa, mahan täydeltä! ;) Vaikka itse tuota sääntöä en tänään noudattanutkaan, mutta kerrankos sitä syntymäpäivänä, eiks niin?!

Hih! Angry Birds- namia + lakuja.

Emaalinen kastelukannu, vähänkö söpö!

Villasukat, joidenka sisältä löytyy, vadelmanmakuista kuoharia.

Jonkinsortin herukanlehtiuutejuomaa.

Ja juoman kanssa, samassa lahjapaketissa, varapäre! :D

Iittalan Teema- mukeja. <3

2 kommenttia: