10.7.2012

Fiskarsin Ruukki

Vietin eilen kesäistä päivää, Fiskarsin Ruukin- alueella. (Matkaseurana mulla oli mies ja meitin äiti.) Vierailukohde oli meille vieras. Emme tienneet mikä meitä kohteessa odotti, mutta näin jälkeenpäin, täytyy todeta, että tuo alue on äärimmäisen kaunis! Jokapuolella oli niin siistiä, pitkin poikin oli hauskoja taide- pläjäyksiä, kukkaistutuksia ja ennenkaikkea, kauniita ja vanhoja rakennuksia.

Totta puhuakseni, täytyy sanoa, että minua kiinnosti niitä putiikkeja ja suloisia kahviloita ja outlet- myymälöitä enemmän, luonnossa liikkuminen ja oleilu. Ilma oli kuin morsian, taivas uskomattoman kaunis, vaaleansininen. Aurinko porotti ja lämmitti puidenkatveesta, hiekka rahisi askelten alla ja ruoka maittoi ulkosella.

Nauttimme päivällisen, kuunnellen kosken kuohuntaa, mikä oli voimakas. Kiertelimme putiikeissa ja maastossa. Hypistelimme tuotteita, ihastelimme lasiesineitä, koruja, vaatteita ja kummastelimme kierrätystuotteista valmistettuja esineitä ja tavaroita. Tein myös hyvän ostoksen. Ostin nimittäin ale- myynnistä, Hackmannin kovanaama- paistinpannun. Ja kun liittyin samalla Iittalan MyIittala- asiakkaaksi, sain alennuksesta vielä -20% alennusta. :)

Katselkaa ja kummastelkaa itse. :)

Pullopostia.

Kahvilan terassi.

Kauniita kukkaistutuksia.

Terassilla safkasimme.

Kellotornin kellot, näyttivät väärää aikaa.

Vanha paloasema.Hauskoja postilaatikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti