2.12.2012

Ensimmäinen adventti


Viikonloppu on hujahtanut tuttuun tapaan tosi nopeasti, mutta alkava viikko näyttää jo nyt valmiiksi niin simppeliltä ja työn puolesta lyhyeltä, ettei haittaa yhtään, että aamulla on jo taas se maanantai. :)  Eri asia on sitten se, että miten tarkenen tonne ulos. Tällä hetkellä mittari paukkuu -15 asteen lukemissa, hui!

Eilen illalla alkanut lumisade jatkui läpi yön ja vielä tänä aamunakin sateli hiljalleen. Päivällä olin äidin kanssa ulkona kävelemässä ja voi miten lumi narskui askelten alla. Olin jo ehtinyt unohtamaan, kuinka kivalta se narskunta kuulostaa. :) Moni muukin oli päättnyt lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan postikorttimaisemista. Joka puolella oli paljon puhdasta lunta ja aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa. Taivas oli sonnustaunut jänniin väreihin, lähempänä taivas näytti sähkönsiniseltä ja kauempana sävy oli vaaleansininen. Kun pikkulinnut hypähtelivät puiden oksilta toisille oksille, lumi sateli niiltä alas maahan. :) Käveltiin pitkin lumista rantareittiä ja välillä pitkin lumeen tallattuja polkuja.

Kävelylenkin jälkeen tulin kotiin jatkamaan siivoilua. Ollaan yritetty luoda jo vähän joulun tuntua kynttilöin, kyntteliköin ja jouluisia tuoksuja on tuonut kodin kaikkiin huoneisiin niin kuuma glögi kuin, että maukkaat joulutortutkin. :)

Semmoinen adventtisunnuntai tänään. Miten muiden viikonloppu on mennyt, mitä kivoja juttuja on tullut joulukalentereiden kätköistä? :)

Pst. Muistuttaisin vielä käynnissä olevasta arvonnasta: jouluinen-arvonta  Vielä ehtii hyvin osallistumaan!

4 kommenttia:

 1. Mun myyräjoulukalenterista tupsahti lumihangella tanssiva hiiri, nalle puh -kalenterista keinuhevosenmuotoinen suklaa ja ystävältä saadun kissakalenterin luukun takaa paljastui karuselli.

  Nyt odottelen täällä että kello tulisi vähän yli keskiyön, niin että saan avata uudet luukut. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös kolme joulukalenteria vaikka piti olla vain yksi, se minkä itse tein tulitikkuaskeista. Hämeen Sanomat lähettivät yhden kalenterin ja yhden tilasin ystävältä ja samalla annoin lahjoitukseni partiolaisille. :)

   Mä avaan aina aamuisin omat kalenterini ja tänään tulitikkuaskikalenterista tuli Omar- karamelli, Hämeen Sanonien kalenterista jänis joka istu lumihangessa porkkana suussaan ja Partiolaisten kalenterissa oli kahvipannu. :)

   Poista
 2. Ihanaa kun sitä lunta tuli, aivan parasta! :-) Valoisaa! :-) Mukavaa sunnuntai iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narskuva pakkaslumi ja aurinko saa hymyn todellakin kasvoille. :) Kyllä sitä märkää, harmaata ja pimeää sitten olikin jo riittämiin! :)

   Poista