18.12.2012

Mistä joulufiilis?

Meillä oli tänään töissä joulukahvit ja glögit. Muisteltiin mennyttä vuotta, laulettiin muutama joululaulu, vaihdeltiin kuulumisia ja sain osakseni myös kiitosta. Työpaikan puolesta sain joulukukan ja muutamilta asiakkailta ja yhteistyökavereilta pieniä rapisevia paketteja, jotka avaan vasta aattona. Kukkapaketin avasin äsken kun tulin kotiin. 

En ole henkilökohtaisesti joulukukkien ystävä, mutta tulilatva on siro, yksinkertainen ja nätti nimenomaa valkoisena. :) Voiko yhtään enempää mennä kukan valinta nappiin tässä tapauksessa? No eipä vissiin. :)

Vielä eilen illalla mietin, että mistäkö löydän joulufiiliksen ja tunteen? Kun tuntuu, että tässä on ollut niin kovin paljon kiireitä ja kaikkea muuta mietittävää, etten ole ehtinyt vielä hiljentymään ja laittamaan kotona juuri laisinkaan joulua. Ja vielä olisi muutama päivä töitäkin jäljellä ennen kuin pääsen todenteolla nauttimaan vapaista ja joulusta.

Tänään siinä joulukahvipöydässä se joulufiilis hiljalleen sitten tuli. :) Ja ystävälliset sanat ja kiitokset lämmitti hurjasti mieltä. :) Parin tunnin päästä olen lähdössä kirkkoon kuuntelemaan ja laulamaan kauneimpia joululauluja ja jos sieltä reissulta ei se viimeinenkin tunnelma irtoa, ei sitten mistään.

Mistä sinä löysit joulufiiliksen? Vai etsitkö sitä vielä? Onko piparit jo leivottu, paketit hankittuna ja koti puunattu? Vaiko vielä kaikki tekemättä niin kuin minulla? Kaikesta huolimatta ei paniikkia ja stressiä, eihän? :)                                 


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kukka! :-)

    Täällä jouluttaa jo kovasti, ihana tunnelma on töissä ja kodeissamme :-) Toivottavasti joululaulujen myötä myös sinulle! :-)

    VastaaPoista
  2. No älä, mä tykkään kans ja paljon tuosta kukasta. Kuvassa näyttää ehkä isolta, mutta todellisuudessa asetelma on aika pieni ja tehty sellaiseen valkoiseeen, neliönmalliseen ja keraamiseen kukkapurkkiin, joka tuo siihen yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Kukan ympärillä kimaltelee myös hopeanauha ja iso rusetti. :)

    VastaaPoista