30.12.2012

Yllättävä leffailta

Minut yllätettiin eilen parin vuokrafilmin ja jäden kera. Ja vastaavasti minä päätin yllättää pienillä suolapaloilla, jotka hävisivät tarjoiluastialta alta aikayksikön. Nam! Tein tuollaisia kinkku-juusto ja meetvursti- juusto sandwicheja. Sainpahan joulutorttutaikinalle jotain muutakin käyttöä kun sitä kerran joulusta jäi.

Suolaiset sandwichit
(17 kpl suupaloja)

Tarvitset:
3 kpl lehtitaikinalevyjä
herkkumajoneesia
kinkkuleikkelettä
meetvurstia
juustoa
basilikaa

Ohje:
Paina sulaneista taikinalevyistä halkaisijaltaan noin 3,5 sentin kiekkoja, esim. snapisilasilla. Voitele kiekot maitotilkalla ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Täytä vasta juuri ennen tarjoilua. Halkaise kohonneet kiekot puoliksi. Pursota sisään majoneesia ja nosta päälle muut ainekset oman maun mukaan. Painelin jokaisen suupalan läpi vielä tuollaiset tikut, että homma pysyy kasassa.
Illan leffoiksi oli valittuna Madagascar 3, joka ei missään nimessä jää aikaisempien elokuvien varjoon. Leffassa riitti edelleen vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä huumoria, joka kantaa läpi leffan. Kerrassaan piristävä pläjäys ja tuttuun tapaan svengaavaa musiikkia ei oltu unohdettu. "Mä tahtoo veivaa veivaa, mä tahtoo veivaa veivaa.." :D

Ja Vareksen pimeyden tango on mielestäni parempi kuin pari aikasempaa Vares- leffaa ja sarjan päätösjaksoksi ihan hyvä. Antti Reinin ääneen rakastuneena, sitä vois kuunnella loputtomiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti