1.7.2013

Limen keltaiset kengännauhat

Tänään on ollut mukava päivä. Nukuin myöhään ja aamutoimien jälkeen suuntasin äidin kanssa torille aamupalalle. Asia mitä en ehdi koskaan arkena toteuttamaan. Ehkä silloin, jos asuisin ydinkeskustassa tai edes puolenmatkan verran lähempänä. Työpaikkakin sijaitsee sen verran laidalla, ettei siitä oikein ennätä kahvitauollekaan. 

Varsin mukava asia toteutettavaksi juurikin näin kesäloma-  aamuna. :) Ihmisiä oli paljon liikenteessä ja kylläpä kahvi maistui hyvälle! Pitänee ottaa vielä uusiksi. Lomahan on vasta korkattu.

Aamukahvien jälkeen suuntasimme kaupoille vähän shoppailemaan. Löytyi kaikkea pientä kivaa, mutta ei edelleenkään mieleistä puseroa vaikka alerekkejä pengoin aika antaumuksellakin. Pöh! 

Tämän päivän plääninä mulla tosin oli ennemminkin löytää hyvillä alehinnoilla mukavat ja vähän paremmat kengät. Sellaiset arkikävely/lenkkikengät. Monista urheilu- ja kenkäkaupoista oli aika hyvin jo koot loppuneet sellaisista kengistä, jotka olisivat olleet mun budjettiin sopivat. Olin valmis myös tinkimään väristä. Pääasia oli löytää jalkaan sopivat ja mukavan tuntuiset popot.

Melkein ehdin jo luovuttamaan, mutta onneksi ajattelin vielä kerran, että "noh, jos vielä kurkkaan Elmo&Sportista. Ja niinpä lähdin lompsimaan vielä vähän kauempana olevaan kauppakeskukseen. Ja pienen etsinnän ja sovittelun jälkeen myyjän avustuksella, löysimme junnujen lenkkarihyllyltä mun pieniin kolmekutosiin Asicsen kengät, jotka täyttivät kaikki asettamani kriteerit ja ovat vieläpä väriltään ja malliltaankin oikein mieleiset. Tykkään! :)
 

Tyytyväisenä marssin ulos kaupasta ja päätin hakea kahvilasta itselleni vielä kotiinviemisiksi raikkaan salaatin, jonka nautin jääteen kera. Nams! (Jos sitten huomenna menisin tekemään ne kauppaostokset.) Tässä kun yksin arkea pyörittää niin sitä on nopeasti tullut ihan suunnaatoman laiskaksi ruokakaupassa kävijäksi ja lämpimän ruoantekijäksi. Hyi mua! Noh, pian tilanne korjaantuu taas kun mies tulee työkeikaltaan kotiin. :) On ihan toista tehdä yhdessä ruokaa ja suunnitella sitä kauppalistaa kuin, että tekisi vain ruokaa itselleen. Ja sitäpaitsi yksin syöminen on tosi tylsää!

 
Nyt tää lähtee testaamaan uusia popoja. Josko noiden avulla tähän sohvaperunaankin sais edes hitusen lisää liikettä?! Toivottavasti.

Aurinkoista ja raikasta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti