17.7.2013

Hyvää joulua mulle!

Tänään on tullut kierreltyä kaupunkia ympäri ristiin ja rastiin. On tullut hoideltua läjä juoksevia asioita. Ja juuri kun pääsin sanomasta, että "jos mitään erikoista ei ilmene niin mun ei tarvitse poiketa enää tämän loman aikana toimistolla", mutta nyt sitten kuitenkin tänään muiden asioiden lomassa pyörähdin pika pikaa myös työpaikalla. Juu kyllä. 

Onneksi kaikki laitteet suostuivat mukisematta mun kanssa yhteistyöhön! Yleensä kun yrittää nopsaan esim. tulostaa jonkun kopparin niin koneet alkaa temppuilemaan, mutta tänään kaikki on mennyt mutkattomasti. Uskomatonta!

Viikonlopuksi on kahden päivän liput plakkarissa festareille ja maanantaina lähdetään muutamaksi päiväksi mökkeilemään. Saatiin kuin saatiinkin tänään varattua vielä yks mökki mukavan matkan päästä kotoa. Uskon, että luvassa on mukavaa rentoilua ja irtiottoa näistä kotiympyröistä. Jihaa! :) Ja pisteenä iin päällä, sitä rentouttavaa mökkireissua edeltää vielä nuo parin päivän mittaiset riehafestaribileet, wou!

Ja koska ensi viikolla ei olla kaupungissa niin kävin myös perumassa mun ensi maanantaille varaamani hieronta ajan. Sain jouluna mieheltä lahjaksi pari lahjakorttia kauneushoitolaan. Alkuvuoden työkiireiden jälkeen kävin hoidatuttamassa kynteni ja hierontakortti jäi vielä käyttämättä. Peruin ajan, mutta en sitten enää varannut uutta aikaa tilalle, vaan shoppailin sillä lahjakortilla tänään jotain aivan muuta sieltä kauneushoitolasta. :D 

Darphin ja Ravitalashin tuotteet ovat mulle ihan uutukaisia tuttavuuksia. Shoppailin ripsarin ja meikin alle soveltuvan päivävoiteen, koska ne multa on ensimmäisenä tässä kohtapuoliinsa muutenkin loppumassa. Lahjakortista jäi vielä muutama euro käyttämättä, jonka sitten sijoitin tuollaiseen kynsiviilaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti