30.7.2013

Kierros Pihlajasaaressa

Helsingin reissullamme pyörähdimme myös kierroksen verran Pihlajasaaressa. Hyppäsimme vesibussiin merisatamanrannasta, joka vei meidät vajaassa vartissa saareen. 


Menomatkalla istuimme vesibussin sisätiloissa, mutta paluumatkalla nautimme merellisistä maisemista vesibussin "katolla" ja viehkeästä kesätuulesta nauttien. :)
 

Sää suosi meitä tuona päivänä todenteolla. Harmitti hiukan kun emme sitten aikomuksestammekaan huolimatta ottaneet uimavarusteita reissuun mukaan. Olisi kyllä tehnyt mieli pulahtaa pariin otteeseen rantaveteen pulikoimaan, mutta ajateltiin vain, että toisella kertaa, jonain toisena päivänä sitten. 


Sitä päivää ei ole vieläkään tullut, laahustan täällä siispä edelleenkin ylläni tuo näkymätön talviturkki. Hhm. Ja lyhyeksi jää aikakin, jos meinaan tämän loman aikana vielä johonkin pulahtaa. Onneksi ja toivottavasti kuitenkin kesää ja lämpimiä päiviä on vielä jäljellä.  :)


Tykästyin Pihlajasaareen. Vitsin miten mukavaa siellä oli kulkea maastossa ja eritoten noilla kallioilla veden ääressä. Ihmisiä oli paljon kerääntynyt viettämään kesäpäivää Pihlajasaareen ja auringonpalvojia oli ihan joka puolella. 


Kävelykierroksemme lomassa kävimme myös Ravintola Pihljasaaressa nauttimassa parit kylmät huurteiset. Lokitkin malttoivat antaa meille levähdysrauhan. Ovat kuulemma välillä todella röyhkeitä ja tulevat noukkimaan ruokaa suoraan lautaselta. 


Vielä viimeiset kuvaräpsyt ja matka jatkui takaisin keskustan huudeille. Kurvasimme Ravintola Salven kautta vielä illalla tapaamaan mun hyvää ystävää, ennen kuin puolen yön nurkilla starttasimme kotimatkalle.  

Tuo kyseinen päivä on ollut ehdottomasti yksi parhaimmista lomapäivistä tämän kesäloman aikana. Siihen kiteytyy niin monta juttua ja päivä oli yksinkertaisuudessaan onnistunut kaikinpuolin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti