16.7.2013

Uusi reppu

Loman kolmas viikko starttasi eilen. Päivät tuntuvat menevän eteenpäin pikajuoksijan nopeudella ja samaan aikaan hiljaa mielessäni toivon, että "kunpa aika nyt pysähtyisi edes hetkeksi". 

Nyt vasta alkaa tuntumaan siltä, että "tässä ollaan oikeasti lomalla ja voin tehdä mitä lystää". Työjutut tuntuvat tässä kohtaa kaukaisilta asioilta vaikka oikeasti just eilen illalla kävin toimistolla tsekkaamassa laskut ja postit. Tänään sitten makselin niitä laskuja ja laitoin pari sähköpostiviestiä matkaan, mutta ei sillein tuntunut tympeeltä. Ja jollei mitään ihmeellistä tässä ilmaannu niin kurvaan työpaikalle seuraavan kerran vasta sitten kun tämä varsinainen kesäloma on antaumuksella ensin vietetty kokonaisuudessaan. :)

Jos en löhöä kotisoffalla niin sitten olen ollut tien päällä. Unirytmi on heittänyt kuperkeikkaa jo ajat sitten. Tänään poikkeuksellisesti olen herännyt jo ennen ysiä (herätyskellon soittoon).

Viime lauantaina ajeltiin päiväksi Helsinkiin. Ohjelmassa oli rentoa oleilua aurinkoisessa Helsingissä. Alkajaisiksi parkkeerattiin auto Stockmannin parkkihalliin ja pitihän meidän ihan pikkuisen myös kurkata kauppakeskuksen alemyynteihin. HIh! :) Varsinaisesti en etsinyt mitään tiettyä, mutta päätin pyörähtää matkanvarrelle osuneeseen urheiluliikkeeseen. 

Mun on nimittäin tehnyt jo varmaan parin vuoden ajan mieli uutta reppua. Ja olen katsellut, että tuollainen Fjällrävenin Kånken- reppu vaaleanruskeana olis aika jees. Koko juuri passeli, kulutusta kestävä ja noiden reppujen yksinkertaisuus on viehättänyt mua aina. :) Ja kappas urheilukaupan hyllyssä nökötti yksinään vaaleanruskea reppu. Se oli sitten siinä. Kaappasin repun kainaloon ja marssin kassalle. Loppupäivän olin yhtä hymyä. Ja otin repun tietenkin heti käyttöön! :)


2 kommenttia:

 1. hei mikä tän sun repun sävyn virallinen nimi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Retkiaitan sivuilta katsoin, että väri olisi "Send".

   Ps. Bloggaan nykyään uudessa osoitteessa: http://suosikkimakuja.blogspot.com

   Poista