17.8.2013

Rakkautta valkokankaalta

Aamulla avatessani silmiäni tuumin, että mikä voisikaan olla just tässä hetkessä parasta. Noh, tietenkin se, ettei tarvinut enkä herännyt kellon soittoon, mutta sain itseni ylös kuitenkin hyvissä ajoin. Katsoin kelloa tasan kahdeksan reikä reikä. :)

Tälle päivälle olin tehnyt omat suunnitelmani jo muutama päivä sitten. Mietin viikolla, että lauantaina voisi olla otollinen hetki käydä ahmimassa elokuvasalin hämärässä penkkirivistössä vähän rakkautta valkokankaalta. Ja niin tein. Tulin jokin aika sitten elokuvista. Kävin katsomassa rakkautta ennen keskiyötä- elokuvan josta täälläkin kirjoittelin muutama päivä takaperin.

Mitä sitten pidin? Hm. Se ei ihan yltänyt edellisien osien tasolle, mutta elokuvasalissa mulle tuli sellainen tunne kuin olisin lukemassa kirjaa. Mutta se sellainen omanlaisensa intensiivisyys ja keskusteluun keskittyminen ei ollut samanmoista. En ehkä tällä kertaa olisi jäänyt jumittamaan elokuvaa samalla tavalla kuin silloin vuosia sitten jäin triologian ensimmäistä osaa katsoessani. Hymähtelin toki itsekseni muutamille jutuille, keskusteluille ja kohtauksille. Ja aloin miettimään omaa suhdettani ihmisiin ja elämää noin yleensä. Kyllä se kannattaa katsoa, mutta suosittelen ennen sitä katsomaan myös ne kaksi ensimmäistäkin.


Ennen elokuviin menoa kävin pyörähtämässä yhdellä kirpputorilla. Se oli nopea kierros, enkä löytänyt mitään. Jäi siinä sitten hieman aikaa, mutta juurikin sen verran etten viitsinyt enää lähteä sen pidemmälle vaikka fillarilla olinkin liikkeellä. Niinpä tuumin, että "kävellään ja katsellaan tässä rantareitillä nyt ihan rauhassa maisemia" ja teatterin huudeilla istahdin vielä hetkeksi puistonpenkille. Katselin järvelle, kuuntelin kun tuuli humisi puissa ja karkkipussi rapisi kassissa. Melkein söin kaikki kaupasta ostamani leffamätöt siinä puistonpenkillä. :D


Teatterilla mun tietenkin sitten jo tekikin mieli jotain pientä ja suolaista. :D Ostin pienen pussin jotain juustonaksupalleroita. Hyi! Nyt suussa tuntuu sellainen ällö rasvakerros ja maku on ihan kaamee. O_o Katsoin kotiin tullessani piruuttaan pussin kalorimääriä ja pöyristyin! Siinä olisi mennyt liki yhden "kevyen päivän" syömiset suusta sisään kertaheitolla. Voi morjens!


 Niin.. Palatakseni vielä hetkeksi eiliseen. Pidin tosiaan sellaisen kevyemmän päivän ja se meni kutakuinkin ihan mallikkaasti. Illalla sorruin veistelemään muutaman siivun juustoa kun niin teki mieli, mutta annettakoon se itselleni anteeksi. :) Ajattelin, että jos pitäisin maanantaina seuraavan kevyemmän päivän. Musta ainakin eilisen päivän perusteella nyt tuntuu siltä, että mä ehkä jopa pystyn tähän. Katsotaan nyt päivä kerrallaan.

Nyt tää menee antamaan vähän rakkautta tolle meidän karvatassurakkauspakkaukselle. <3

peace and love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti